Vitralls per la República

VITRALLS PER LA REPÚBLICA

Comencem a explicar-te el projecte amb aquest video. Assegura't que tens el volum prou alt.


Si és la primera vegada que sents a parlar del projecte, també pots fer una ullada al blog on trobaràs tota la informació:
https://vitrallsrepublica.blogspot.com

Podeu fer l'aportació que cregueu oportuna, la que vulgueu o la que pugueu. Totes serveixen perquè se sumen a les aportacions de molta altra gent.
Aportant 25€ rebreu a casa el pack de 6 postals de 15x15cm.  Assegureu-vos que rebem la vostra adreça correctament.


Per als qui vulguin aportar una mica més, hem establert una sèrie de 3 recompenses a partir de 50€, en forma de regals per a un curs de vitralls. Per a tu, per a  la sogra, per a aquell i aquella que li faci gràcia endinsar-se en aquest món tant curiós del vidre.


Moltes gràcies!

50€  
Iniciació al Fusing 2h. 


75€
Iniciació al Fusing 4h.100€
Iniciació al Vitrall emplomat 4h.


Podeu imprimir-vos els vals per tal de tenir el regal en paper. Si ho preferiu, ens doneu el contacte de la persona afortunada i nosaltres mateixos hi parlem per explicar-li i aprofitem per concretar els detalls.


Sobre el projecte

Després de la violència de l'1 d'octubre va venir la repressió, la censura, la presó ideològica, l'exili, l'abús de poder... tot el que una democràcia convencional hauria de detestar. Arribats en aquest punt doncs, què podem fer per no callar, per resistir, per no deixar-nos silenciar, vexar, reprimir, ofegar...?
Costa mirar endavant i no veure-hi més que dubtes, trampes i pors. I costa molt més encara deixar de sentir la tristesa de l'1 d'octubre i encara més la tristesa de les presons i els exilis. Però tanmateix, vam dir que faríem un referèndum i el vam fer. I ara diem que hem fet una República i la farem. I la farem entre tots i totes. Per tant, que cadascú que en tingui ganes hi posi el que pugui.

Nosaltres som vitrallers i hi posem el què sabem fer. Sense pretensions, però ambiciosament, sense por. Aquest projecte que té molt poc de ràbia, gens d'odi, ni de rancúnia, té molt de sentit de l'humor, de frescor, de bellesa (malgrat soni cursi) d'integritat, de veritat... inclús podríem dir que té molt de contemporani. A dia d'avui, l'equip està format per vitrallers i vitralleres de Catalunya (6), Suïssa (1), Holanda (2) i França (2), però està previst que vagin augmentant les col·laboracions.

Pots fer una ullada al projecte i potser trobes que tu hi pots fer també alguna cosa, llavors veuràs que no pots deixar de fer-la. 

https://vitrallsrepublica.blogspot.com

Organizer

Gerard Balcells Huguet
Organizer
Rocafort De Vallbona, CT, Spain

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.