Skate, Create, Educate in Amsterdam Southeast


WE NEED YOUR HELP! 

Help Women Skate the World bij het realizeren van een veilige en fijne ontmoetingsplek, voor skateboarden, educatie en creatieve workshops in Amsterdam Zuidoost.

Omdat we door de crisis nog even niet aan de slag kunnen met onze reguliere programmering, gaan we onze ruimte inzetten op een manier dat we kunnen helpen, daar waar onze hulp het hardste nodig is. Hiervoor hebben we de nodige middelen nodig, zoals schoonmaakspullen, tafels, handschoenen en natuurlijk liters met handzeep! 

Om ons crisisplan én onze reguliere planning in de toekomst een succes te maken hebben we jouw hulp nodig om de opstartkosten te dekken,  zodat we ten allen tijden mensen kunnen inspireren, verbinden en versterken. Skateboarden draagt bij aan een actieve levensstijl en heeft ook positieve mentale gezondheidseffecten. Daarnaast zorgen onze lesprogramma's voor een nieuwe generatie rolmodellen; Een groep die hun stem laat horen, die hun omgeving inspireert, en de wereld om hen heen veranderd.

Zodra het veilig is, hervatten we onze reguliere programmering en nodigen we de buurt uit om bij ons te komen skaten en createn. Tot die tijd, zorgen we voor een veilige plek, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en rustig aan school kunnen werken, juist in deze tijd waarin scholen niet elke dag hun deuren kunnen open stellen en de thuissituatie niet altijd de fijnste plek is om een hele dag door te brengen. We zorgen voor begeleiding en een veilige plek, voor een goede sfeer en leuke activiteiten. 

Jij kan ons helpen om dit te verwerkelijken. Help ons om een unieke samensmelting van skateboarden en jongerenwerk naar Amsterdam Zuidoost te brengen, en doneer nu!


Magazine pagina's uit ons herfstprogramma


Doneer! 

Jouw bijdrage aan deze crowdfunding helpt ons om de meest essentiele spullen te kopen die we nodig hebben om zo snel mogelijk te starten onder een zo veilig mogelijke constructie. 

Deel!
Verspreid onze boodschap op social media en help ons een groter publiek te bereiken.

Doe mee!
Neem contact met ons op en help mee om dit doel te verwerkelijken.


 

Women Skate the world?

Women Skate the World is opgericht in 2018 in Palestina, waar oprichtsters Nanja en Amber vrijwilligerswerk deden als skateboard leraren bij SkatePal. In de jaren daarna hebben ze samengewerkt met verschillende andere non-profit organisaties om skateboardprogramma's te draaien voor meiden en vrouwen, met als doel hen te inspireren, verbinden en versterken, met- en zonder skateboard. In 2020 hebben zij een eigen ruimte gekregen in Amsterdam Zuidoost, waar zij edu-skate programma's lanceren voor de lokale buurtbewoners. De programmering van Women Skate the World geeft een prioriteit aan meisjes en vrouwen, en streven naar het verwerkelijken van gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender. Naast de programma's voor vrouwen en meisjes openen zij hun locatie ook voor de rest van de buurt, om te werken naar een inclusieve en sportieve community.


Much love, 


Nanja van Rijsse

Co-founder of Women Skate the World

Check out our website!

Follow us on Instagram

Find us on Facebook! 

Get in Touch! 

 

Organizer

Nanja Van Rijsse 
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.