Main fundraiser photo

Ndihme per familjen e Alfred Vishes

Donation protected
Alfred Visha nderroi jete duke punuar maje skelave ne Gjermani per te suguruar buken e tre femijeve te tij te vegjel. Pos dhimbjes se madhe qe ka kapluar zemrat e femijeve dhe bashkeshortes se tij, problemi qe ata po perballen pas vdekjes se te atit eshte varferia per te cilen Alfredi dhe u largua nga Shqiperia…

Le te bashkohemi te gjithe shqiptaret nje zemre dhe te ndihmojme femijet e Alfredit qe dhimbja e bukes te mos jete e madhe sa dhimbja e humbjes se babait…

Cdo ndihme e juaja vlen dhe ne ju jemi mirnjohes me zemer per cdo mbeshtetje!

Ky fundraiser eshte hapur me kerkesen dhe miratimin e familjes se te ndjerit. Shuma e mbledhur do ti kalohet bashkeshortes se Alfredit ne llogarine e saj.
Donate

Donations 

 • Anonymous
  • £5 
  • 17 d
 • Alexander Berthold
  • £50 
  • 3 mos
 • Christoph Twickel
  • £50 
  • 3 mos
 • Olga Neindorf
  • £100 
  • 4 mos
 • A Ndoj
  • £43 
  • 4 mos
Donate

Organizer

Arjan Lleshi
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.