Main fundraiser photo

Kwaffuur oep wielen

Donation protected
Mobiel kapsalon voor mensen in armoede
Ik ben Isabelle. Ik werk als hulpverlener in het CAW opvangcentrum voor dakloze mannen 'de Plataan'.  Vanuit mijn werkervaring groeide het  idee om met een mobiel kapsalon gratis voetverzorging en coiffure aan te bieden aan mensen in armoede. Dankzij mijn achtergrond kan ik deze mensen ook doorverwijzen naar de sociale instanties en echt verder helpen. 

Het belang van persoonlijke verzorging
In mijn job als hulpverlener ben ik veel bezig met het in orde brengen van administratieve zaken voor mensen. Dat is heel belangrijk, maar daardoor blijft er soms weinig tijd over voor echt contact. Persoonlijke verzorging is belangrijk voor je eigenwaarde en het zorgt voor verbinding. Zo groeide het idee van een mobiel kapsalon.

Het is ongelofelijk hoeveel mensen vertellen tijdens zo’n knipbeurt. Je komt heel wat te weten over hun leven, hun problemen en ook hun dromen. Daarmee kan ik dan als hulpverlener echt aan de slag.

Op zoek naar fondsen
CAW Antwerpen staat voor 100 % achter mijn idee, maar we moeten hiervoor samen op zoek naar middelen. Sponsor Rebel Group zette zijn schouders onder het project en financierde mee de opstart. Fietsenwinkel De Geus schonk de bakfiets voor mijn mobiel kapsalon.  Productiehuis Poolhert draagt het project een warm hart toe en maakte kosteloos een prachtig voorstellingsfilmpje.

Zo knip en verzorg ik  nu al enkele maanden de haren en voeten van daklozen als vrijwilliger. Maar voor de verderzetting van het project zijn we op zoek naar 10.000 euro

Elke bijdrage telt.

Plan je een gift van 40 euro of meer en wil je een fiscaal attest ?
Surf dan naar  www.caw.be/kwaffuur.
Giften via gofundme geven immers geen recht op een fiscaal attest.

Fundraising team: Kwaffuur oep wielen (2)

Kwaffuur Oep Wielen
Organizer
Antwerp
Isabelle Cuyt
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee