Main fundraiser photo

Help Hospice Egmond haar deuren te openen!

Donation protected

Steun het afbouwen en het inrichten van Hospice Egmond!

Hospice Egmond wordt een bijna-thuis-huis voor mensen in hun laatste levensfase. Niet alle mensen in die fase van hun leven hebben iemand die voor ze kan zorgen, het liefst thuis. Er is een stevige behoefte aan een waardig en respectvol alternatief; Hospice Egmond. Een initiatief vanuit stichting De Zeedistel. 

In het hospice bieden we onze gasten 24/7 palliatieve zorg en begeleiding door middel van een team van zéér gemotiveerde en goed opgeleide vrijwilligers aan. Het welzijn, de behoeften, wensen en het comfort van onze gasten staan centraal, ongeacht levensovertuiging of achtergrond.

Wie zijn wij en wat is onze relatie met Hospice Egmond?

Wij zijn Jesse Reij, Pauline de Vries en Sidney Groot. We zijn woonachtig in Egmond en allen gedreven om een steentje bij te dragen aan de omgeving. We zetten ons al meerdere jaren vrijwillig in voor Hospice Egmond en Stichting de Zeedistel. Jessica Zwart, de moeder van Jesse, is initatiefneemster van deze stichting en hieruit in het idee van Hospice Egmond ontstaan.

Waar wordt jouw donatie voor gebruikt?

Het hospice wordt momenteel gebouwd en casco aan Stichting de Zeedistel geschonken, maar er is geld nodig voor de afbouw en de inrichting. Jouw donatie wordt letterlijk gebruikt om zaken van de afbouw te financieren, zoals schilderwerk, sanitair, stukadoorwerk, vloeren en installaties.

Concreet is er behoefte aan alles;

Kasten, deuren, ramen, wc-potten, badkamers met douches, kranen, tegelwerk, planten en bomen, hekwerk, trapleuningen, keuken- en kamerinrichtingen, gordijnen, geluids- en televisie-installaties, tafels, stoelen, lampen en ga zo maar door.

Wij streven ernaar om het hospice rond de zomer van 2020 te openen. Door jouw bijdrage komen we stap voor stap dichter bij de opening van ons hospice.

Hoe komt jouw donatie bij de begunstigden?

De donaties worden door Go Fund Me direct op de rekening van Hospice Egmond gestort. Het bestuur van Hospice Egmond beheert deze rekening en houdt er toezicht op dat de donaties uitsluitend worden besteed voor de afbouw en de inrichting

Voor het afbouwen en inrichten van Hospice Egmond en de mooie tuin rondom het hospice is nog veel geld nodig, ondanks alle reeds ontvangen giften. Wil je inzicht in onze plannen en de kosten daarvan? Vraag kosteloos ons beleidsplan op via onze website.

Jouw donatie is hard nodig!

Elke donatie telt!

BEDANKT NAMENS HOSPICE EGMOND

www.hospice-egmond.nl

Fundraising team: Hospice Egmond (3)

Jesse Reij
Organizer
Raised €20 from 1 donation
Pauline De Vries
Team member
Raised €45 from 1 donation
Sidney Groot
Team member
Raised €10 from 1 donation

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.