Gi' os Danmark tilbage

Demokrati- Faglighed - Saglighed - Evidens- Kildekritik - Sundhed - Frihed - Fællesskab - Nærvær - Samhørighed - Folkefest

Disse er vores nøgleord, som vi arbejder ud fra for at få vores alles frihed tilbage. Dette arbejde laver vi i vores fritid, og da vi arbejder målrettet på at komme igennem med vores budskab gn. diverse medieplatforme og demonstrationer og folkefester, kræver det DIN hjælp. Vi har derfor brug for et bidrag fra dig. Stort som småt. Alle modtages med kyshånd. 

"Gi'os Danmark tilbage" er en sammenslutning af borgere indenfor sundhed og erhvervsliv,  der ser det demokrati, vores forfædre har blødt og kæmpet for at bygge op smuldre for næsen af os.

Vi er drevet af faglighed, saglighed, evidens, etik, kildekritik, hjerte og almen sund fornuft. Vi ser med stor bekymring på den måde regeringen, og medierne kører vores land i sænk. Hvordan vores elskede nation blev lukket ned den 12. marts 2020, og regeringen indførte en hastelov, i direkte modstrid med Søren Brostrøm og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

En hastelov, der giver regeringen beføjelser til at tvangsteste, tvangsisolere og tvangsvaccinere den danske befolkning. En hastelov, der vader hen over vores Grundlovssikrede rettigheder. Vores regering har tilranet sig hidtil usete beføjelser uden et sundhedsfagligt belæg herfor. Og de vil ikke ud med, hvilken "bred myndighedsgruppe", der har rådet dem til at fratage os vores menneskerettigheder. Det vil vi ikke finde os i!

"Gi' os Danmark tilbage" kan læse statistikker. Vi har forstand på sygdom - og endnu mere på sundhed. Vi ved, der ikke er nogen pandemi eller epidemi  længere- andet end på papiret, da alle sunde og raske smittede tæller med i statistikken. Vi kan læse af statistikkerne, at epidemien brændte ud i midten af maj.   

Vi ved, at hverken SST eller SSI kan fremkomme med dokumentation for, at virusset er isoleret, samt hvilken betydning dette har for testens validitet - eller mangel på samme. Vi ved, at landets læger er bekendt med, at testen er invalid. Vi er i kontakt med flere af dem. Alligevel har vores regering brugt 4,6 mia kr. på at teste os. Et uhørt beløb vi kunne bruge i vores nedslidte sundhedsvæsen. Vi stiller spørgsmålstegn ved, hvad testvanviddet så skal bruges til.

Er det fordi de daglige smittetal skal bruges til at holde befolkningen i en fortsat frygt, hvor hverken regering eller medier husker at fortælle os, at antal smittede ikke er lig med antal syge eller døde? Er det fordi vores DNA og sundhedsdata skal gemmes i Det Nationale Genom Center efter, at de, i de seneste år, har brugt 500 mio på biobanker, supercomputere og sekventeringsmaskiner? 

En investering, der er foretaget i samråd med det såkaldte Vækstteam, hvor 7 ud af 11 medlemmer var fra medicinalindustrien, - og som i foråret 2017 afleverede 17 råd til regeringen om, hvordan vores sundhedsdata kan sikre økonomisk afkast bla. ved at tiltrække medicinalvirksomheder til at lave medicinske forsøg på mennesker i Danmark. 

Vores regering er SÅ vild med at teste os, at de Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har måttet politianmelde Sundhedsstyrelsen for at bruge lægernes autorisations ID uden lægernes samtykke ifm. Covid19 tests. 

Vi undrer os også over det galoperende maskevanvid. Vi ved, der foreligger 45 års metastudier, der påviser, at masker ikke virker mod vira. Der foreligger sågar metastudier på maskers skadelige effekt på vores sundhed. Vi ved, at det seneste "maske-studie" foretaget herhjemme, som regeringen har brugt 500 mio på bla er sponsoret af Sallinggruppen. Til orientering sælger Salling Gruppen masker! 

Vi ved, at forskningsprojektets leder, Henning Bundgaard, er tilknyttet Merck, der sælger HPV vaccinen og lægemiddelproducenten AstraZeneca, der pt er i gang med et Covid 19 vaccine testfase-forsøg under navnet ChAdOx1.

Vi ved, at ingen af landets instanser, det være sig Lægemiddelstyrelsen, SSI eller SST vil ud med den fulde ingrediensliste på landets vacciner. Vi har spurgt! Vi ved, at indlægssedlen er et produktresumé. Vi ved, at langt størstedelen af landets praktiserende læger tror, at indlægssedlen indeholder den fulde ingrediensliste. 

Vi ved, at det er første gang i verdenshistorien, man har valgt at isolere alle de raske. Vi ved, det har kostet os over 400 mia kr. Et svimlende beløb vi, i fremtiden, kommer til at betale for gennem forhøjede skatter og/eller en forringelse af vores velfærd - herunder vores sundhedssektor, ældrepleje, skoler, uddannelser, børnehaver, etc. Vi ved, det er første gang i Danmarkshistorien, at vores regering har valgt at poste så ufattelig mange mia i præcis de ældre og udsatte grupper, der før er gået for lud og koldt vand. 

Vi ved meget mere, og vi undrer os... og vi vil gerne invitere pressen til at undre sig sammen med os. Vi vil derfor opfordre den samlede danske presse til at begynde at stille vores Statsminister og Sundhedsminister en række spørgsmål sammen med os - og i særdeleshed dette:

Kan I sikre, at de danske borgere, der fravælger den kommende Covid19 vaccine ikke bliver frataget EN ENESTE AF af deres nuværende rettigheder. At de ikke bliver en form for "andenrangsborgere", der fx ikke kan arbejde for staten, modtage ydelser fra staten, flyve, få deres børn i den kommunale skole, etc? 

I må også gerne stille vores Statsminister spørgsmålet om, hvad hun agter at gøre, hvis det bliver et krav at lade sig vaccinere indenfor det private erhvervsliv. Vi VED, at lobbyismen lige nu buldrer derudad. 

Vi ved meget mere...

Og vi ved at vi vil have vores frihed tilbage. Vi ved, vi vil bevare retten til at blive immuniseret på naturlig vis. Vi ved, vi vil bevare retten til at trække vejret frit uden en maske på. Vi ved, den er et angreb på vores mentale og fysiske sundhed. Vi ved, den er en fornærmelse mod vores intellekt.  Vi ved, vi vil frihed, sundhed, samhørighed, glæde og fællesskab, 

Gi' os Danmark tilbage!

Donations

 See top
 • Anonymous 
  • kr200 
  • 11 d
 • Jens Lykke Heinsøe 
  • kr250 
  • 16 d
 • Anonymous 
  • kr350 
  • 16 d
 • Johnny Buss 
  • kr100 
  • 16 d
 • Anonymous 
  • kr100 
  • 16 d
See all

Organizer

Connie Ringgaard 
Organizer
Hjortshøj, Denmark

 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more