Main fundraiser photo

Een springplank voor creatieve jonge ondernemers

Donation protected
Wij van Flèks bouwen aan een springplank voor jonge creatieve ondernemers (in spe) waar zij samen kunnen experimenteren, elkaar kunnen motiveren en van elkaar kunnen leren. Vooral nu in coronatijd zitten veel jongeren alleen thuis, verstopt achter hun laptop. Het is van belang dat wij onze nieuwe generatie actief houden, met interesse in hun omgeving en de maatschappij. Daarom organiseren wij studie- en werkplekken op een coronaproof manier, speciaal voor creatieve jongeren. Creativiteit staat tenslotte aan de voet van innovatie.

Met jouw donatie kunnen wij:
- Dromen van initiatieven en projecten werkelijkheid laten worden (bijvoorbeeld ons eerste project: een op anderhalve meter ontmoetingstuin voor jong en oud, zodat de generaties kennis aan elkaar kunnen overdragen).
- (Kantoor)Materiaal aanschaffen om te studeren en te werken.
- Een bijdrage leveren aan de locaties waar wij gebruik van mogen maken (zoals het Multicultureelcentrum en een scoutinggebouw) voor de onkosten.

Door te doneren aan Flèks zorg jij er voor dat minder jongeren eenzaam worden, hun dromen kunnen laten uitkomen en samen kunnen bouwen aan een vruchtbare toekomst voor de nieuwe generatie!

Fundraising team (2)

Lean Maat
Organizer
Naomi Michelle Andriessen
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee