Kerstborrel voor jongeren die zich alleen voelen

Hey iedereen, ik ben Bryan 30 jaar en jarenlang eenzaam geweest.

Had geen familie en vrienden om de kerstdagen mee door te brengen. In 2019 maakte ik dit gevoel kenbaar via een Tweet op Twitter 'Voel me dagelijks alleen '. Hierna kwam er veel begrip en steun en vond ik eindelijk na vele jaren mijn eigen vrienden waaronder Kim en Roy en nog veel meer. Later richtte ik Brabant Maatjes op waar inmiddels bijna 1300 jongeren bij zijn!

3 jaar lang organiseren wij al toffe activiteiten. Nu organiseren wij een kerstborrel voor de maatjes omdat veel jongeren helaas deze vriendschappen nog niet hebben!..


Op vrijdag 23 December organiseren wij bij Lunchroom de Tussenstop in Molenschot tussen 14.00 en 17.00 deze toffe Kerstborrel. Hier zijn bij inbegrepen drinkconsumpties, een toffe borrelplank en prosecco. Alle maatjes tussen de 18 en 35 jaar zijn welkom om met kerst niet alleen te hoeven zijn, helaas kunnen wij dit niet gratis aanbieden omdat wij er zelf geen budget voor hebben. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig!

Onze gedachtengang is, er zijn geen labels iedereen is bij ons welkom. Wij hopen dat de maatjes, vanuit deze borrel zelf andere kerstplannen maken, voor het volgende jaar en vrienden voor het leven vormen!

Help jij ook de Brabant Maatjes aan toffe vriendschappen deze donkere dagen met Kerst en steun je deze kerst gedachte?


Organizer

Bryan Vreijsen
Organizer
Tilburg

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.