Help those in need for food, medicine, essentials

Ulqin, Ana Malit, Kraja dhe gjithë rajonet, po hyjnë në kthetrat e varfërisë dhe sëmundjes . Numri i njerzve  që mvaren për kafshatën e gojës  për ilaçet dhe vitaminat me mbajtë frymën gjallë po rritet dhe po i afrohet numrit 1000. Mjerisht po rritet ky numër që po na shqetëson shumë. Prandaj ne po bëhemi lypsarë për të ndihmuar hallet e tyre aty ku shteti po flen në gjum të thellë .

Jemi popull pa shtet. E mjerimi nuk paska fund.
Ju lutemi të gjithë që keni pak mundësi ndihmoni dhe GoFundMe po vazhdon, tash  për ilaçe, për ushqim, për vitamina dhe çdo gja që dita ditës po na ngulfat shpirtin mungesë e tyne.
Kurrë ma keq nuk ka qenë se sa sot në këtë pandemi të zymtë dhe të vrazhdë .
Deri me sot ndihmuat një kuzhinë që çdo dimër zgjat dy muaj ,kurse prej sot e ndihmoni hallin e gati 1000 vetave të rënduar aq shumë që kanë nevojë për ndihmën e juaj.
Ju dhashtë Zoti shëndet.
Ndihmë e juaj shpresa jonë! Kam qenë në kërkim gjithë jetën si të shëroj shpirtin. Dhe ma në fund e gjeta ... e gjeta at shërim aty, aty duke ndihmuar njeriun në nevojë.

Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Vildana Zhubi
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.