Main fundraiser photo

Donaties inzamelen voedselbank Capelle ad IJssel

Donation protected
Nederland is een van de meest welvarende landen ter wereld, het gemiddelde inkomen is het 13e hoogste ter wereld. Toch geldt dat niet voor iedereen in Nederland, meer dan 1 miljoen mensen leven onder de armoedegrens. In een welvarend land als Nederland verdient niemand het om niet hun boodschappen te kunnen betalen. 

Daarom organiseert Chances4Everyone, in samenwerking met Voedselbank Capelle aan den IJssel, een evenement om geld op te halen ter ondersteuning voor mensen in armoede. Maar om het evenement te realiseren is er hulp nodig.

Wat is Chances4Everyone?

Chances4Everyone is een initiatief van 4 communicatie studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Eind maart 2022 zullen wij een event organiseren met als doel om een mooi bedrag op te halen voor de Voedselbank in Capelle aan den IJssel. 

Waarom hebben we uw hulp nodig?
In Capelle aan den IJssel leven helaas meer dan 150 gezinnen onder de armoede grens, om die reden willen wij onze steentje bijdragen en geld ophalen voor de meest kwetsbare groep bestaande uit kinderen tot 12 jaar en tieners tot 16 jaar. 
Helaas lukt het ons niet alleen en hebben wij jullie hulp hierbij nodig. Je kunt een steentje bijdragen door een bedrag te doneren via onze Gofundme pagina. 

Wat wordt er gedaan met de donaties?
Met de donaties willen wij uiteindelijk 60 voedselpakketten gaan samenstellen voor kinderen en tieners die onder de armoede grens leven in de gemeente Capelle aan den IJssel. Dit doen we zodat zij in ieder geval een schoolweek ondersteund kunnen worden en met een gevulde schooltas de pauzes tegemoet kunnen zien. Aangezien het om een kwetsbare groep gaat, willen wij hen ook een prettig gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan en dat ze ook bij de samenleving horen. 

Heel erg bedankt voor je donatie. Wij waarderen het enorm!
Chances4Everyone

Contact:
Website 
LinkedIn 
Instagram  
[email redacted]

Organizer

Chances4Everyone Hogeschool Rotterdam
Organizer
Rotterdam

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee