4
4

Team Valkyrie Race Acroos America

kr350 of kr50,000 goal

Raised by 3 people in 12 months
Team Valkyrie er 4 kvinder og cykel-entusiaster, der har udfordret os selv i en rigtig god sags tjeneste. Vi har tilmeldt os et af verdens hårdeste cykelløb, Race Across America. Løbet afvikles i juni 2018 for 36. gang. Sammen med vores 10 mand store serviceteam, vil vi på maksimalt 9 døgn cykle på tværs af det Amerikanske kontinent en distance på 5.000 km.

Mit navn er Heidi, og jeg er idekvinden bag Team Valkyrie og det første danske kvindehold i Race Across America.

Jeg ønsker med baggrund i min historie at hjælpe børn, der har det svært, derfor bidrager vi i Team Valkyrie med synlighed og indsamling til Børns Vilkår gennem deltagelse i Race Across America.

Min barndom var en poleret overflade, som gemte på vold, overgreb, misbrug og vanrøgt. Stort set ingen så eller ville se, det som foregik. Som min klasselærer sagde til mig mange år efter, at jeg havde forladt folkeskolen. ”Hvor er det dejligt at se, at du har klaret dig. Vi viste jo godt, hvor svært du havde det”….
“P4 på Tværs, med Trine Bryld var min livline, dengang. Jeg havde gavn af at kunne tale med en voksen, der lyttede til de oplevelser og tanker, som jeg kæmpede med.”

Børns Vilkår tilbyder rådgivning til børn og unge på BørneTelefonen somer børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. Man tror det næppe, men børn i Danmark udsættes for ting, de knap tør hviske om til en voksen på BørneTelefonen. Nogle krænkes seksuelt. Andre bliver slået og mishandlet, går sultne i seng og skal tage ansvar for meget mere, end deres unge alder berettiger.

BørneTelefonen har hvert år har mere end 40.000 samtaler med børn og unge som har det svært. Desværre er der ca. 100.000 børn, der aldrig kommer igennem.

Hvis du har lyst til at støtte Team Valkyrie og være med til at samle penge ind til Børns Vilkår, så vil ethvert bidrag blive meget værdsat – intet er for småt. Du skal blot trykke på linket her på siden og indtaste de nødvendige oplysninger.

1000 tak for din støtte.
Valkyrierne 

Janni, Mette, Karen og Heidi
www.teamvalkyrie.dk
+ Read More

kr350 of kr50,000 goal

Raised by 3 people in 12 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
kr50
Anonymous
7 months ago
AB
kr50
Anette Blicher
7 months ago
kr250
Anonymous
8 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a kr5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.