Roosjes voor de kunst

€1,317 of €1,500 goal

Raised by 44 people in 18 days
Created January 6, 2019
Help je mee dit kunstwerk mogelijk te maken?

Uitgebreide informatie en een blog over de voortgang vind je op www.geavaneck.nl 

Kunst, de autonome belichaming van de diepste roerselen van de kunstenaar versus commercie, het marktgestuurd vervaardigen van wat de consument wil. Zijn kunstenaars zonder inkomen hobbyisten? Past een zichzelf respecterend kunstenaar zijn werk aan de markt aan?

Een kunstenaar is, als iedere ondernemer, verantwoordelijk voor zijn eigen markt. Of ligt dat voor kunstenaars anders?  In dit kunstwerk gaat het over die vraag. In hoeverre is commercieel werk nog kunst? Moet een kunstenaar trouw kunnen blijven aan zijn originele motieven? Moet kunst niet juist schuren af en toe, verbeelden wat niemand wil zien? Hoort kunst niet ongewenst te mogen zijn?

EXboot is een expositieruimte in een voormalig prostitutiebootje. Op de muur groeit gedurende de maand januari het wandobject Rose Garden. Het kunstwerk bestaat als een mozaïek  uit kleine kunstwerkjes, verschillende roosjes. In ruil voor jouw sponsoring mag je eind januari (als het kunstwerk klaar is) een klein roosje uit de binnenste ring komen ophalen.

Met ieder bedrag ben ik natuurlijk blij. Voor iedere 10 euro geef ik als tegenprestatie 1 roosje weg. De roosjes van acrylhars zijn zo ontworpen dat je er meerdere bij elkaar in een patroon kunt ophangen. Bewaar mijn bedankmailtje goed! Deze heb je nodig om je roosje(s) in ontvangst te nemen. Opsturen kan ook, details daarvoor vind je ook in mijn bedankmailtje. In het geval dat je wilt dat ik je het roosje toestuur is een extra bijdrage van 2 euro voor de verzendkosten fijn.

Met je sponsoring word je niet alleen onderdeel van dit kunstwerk, je draagt ook bij aan mijn volgende kunstwerken. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat ik meer tijd aan het maken van kunst kan besteden, dat ik nieuwe materialen kan kopen, mijn atelierruimte kan betalen, en dat ik kan meedoen aan exposities waar hanggeld wordt gevraagd.

Kunst is meer dan een hobby. Jouw bijdrage helpt vooral ook om dat duidelijk te maken. Sponsor je dit project?  Super bedankt!
+ Read More

€1,317 of €1,500 goal

Raised by 44 people in 18 days
Created January 6, 2019
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
GH
€10
G. Hekelaar
19 hours ago (Offline Donation)
CL
€50
Corette en Laurens
1 day ago
AM
€27
Arnoud van Mosselveld
1 day ago
MB
€10
M. Bart
1 day ago (Offline Donation)
SB
€15
S. van der Beek
1 day ago (Offline Donation)
AA
€20
A. Arts
2 days ago (Offline Donation)
AS
€10
Anne Sijnja
2 days ago (Offline Donation)
€30
Anonymous
4 days ago
OS
€10
Odette Spee
6 days ago
EK
€20
Ellis K.
6 days ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.