ÒPERA DE SABADELL: NOVA PRODUCCIÓ

€1,020 of €50,000 goal

Raised by 20 people in 6 months
______________________________________________________________________________________________

      Link to AAOS web          Enlace a la web de AAOS       Enllaç al web de l'AAOS  
______________________________________________________________________________________________

(texto en catalán-castellano-inglés) (text in english-spanish-catalan) (text en català-castellà-anglès)

CATALÀ:

GRÀCIES A LA TEVA COL·LABORACIÓ SERÀ POSSIBLE PORTAR A TERME LA NOVA PRODUCCIÓ/REPRESENTACIÓ DE FALSTAFF (GIUSEPPE VERDI)  QUE POSAREM EN ESCENA A PARTIR DE L'OCTUBRE DE 2018.

És molt important que sigueu coneixedors de que aquesta és una obra inèdita al repertori dels Amics de l'Òpera de Sabadell, per la qual cosa hem de confeccionar des de zero i de manera íntegra tant el vestuari com els decorats, comprar partitures noves per la Orquestra i el Cor... perquè tots ells són elements dels que no disposem (al no haver representat mai aquest títol) , i el seu cost és molt important.

Ara més que mai necessitem el vostre suport per tal de poder seguir la nostra tasca de divulgació de la òpera i portar-la a tots aquells pobles, ciutats i territoris on, sense la nostra tasca, dedicació i ganes, no podrien gaudir d'ella. 

Les retallades institucionals a la cultura, juntament amb la pressió fiscal a les entitats sense ànim de lucre com la nostra han provocat que ens trobem en una situació econòmica molt delicada que podria significar la fi de la nostra existència i de la història que podeu llegir algunes línies més avall.

Col·labora ara amb nosaltres, et necessitem !!!!
__________________________________________________________________________________________________________________
CASTELLANO:
 
GRACIAS A TU COLABORACIÓN SERÁ POSIBLE LLEVAR A CABO LA NUEVA PRODUCCIÓN/REPRESENTACIÓN DE FALSTAFF (GIUSEPPE VERDI) QUE PONDREMOS EN ESCENA A PARTIR DE OCTUBRE DE 2018.

Es muy importante que seáis conocedores de que esta es una obra inédita en el repertorio de los "Amics de l'Òpera de Sabadell", por lo que tenemos que confeccionar desde cero y de manera íntegra tanto el vestuario como los decorados, comprar partituras nuevas para la orquesta y el Coro ... porque todos ellos son elementos de los que no disponemos (al no haber representado nunca este título), y su coste es muy importante.

Ahora más que nunca necesitamos vuestro apoyo para poder seguir nuestra labor de divulgación de la ópera y llevarla a todos aquellos pueblos, ciudades y territorios donde, sin nuestra labor, dedicación y ganas, no podrían disfrutar de ella .

Los recortes institucionales a la cultura, junto con la presión fiscal a las entidades sin ánimo de lucro como la nuestra han provocado que nos encontramos en una situación económica muy delicada que podría significar el fin de nuestra existencia y de la historia que puede leer algunas líneas más abajo.

Colabora ahora con nosotros, te necesitamos !!!!
__________________________________________________________________________________________________________________
ENGLISH:

YOUR COLLABORATION WILL BE ESSENTIAL TO BE CARRIED OUT THE FALSTAFF'S NEW PRODUCTION (GIUSEPPE VERDI) WHICH WE WILL PUT ON THE SCENE FROM OCTOBER 2018.

It's very important that you be aware about this is a not represented tittle in the repertoire of the "Amics de l'Òpera de Sabadell", so we have to make from scratch and completely the clothes as well as the decorations, buy new scores for the Orchestra and the Chorus ... because all of them are elements of which we do not have (never having represented this title), and its cost is very important.

Now more than ever we need your support in order to be able to follow our work of popularizing the opera and bring it to all those towns, cities and territories where, without our task, dedication and desire, they could not enjoy it .

The institutional decrease in aid for culture, along with the fiscal pressure to the nonprofit organizations like ours have caused that we are in a very delicate economic situation that could mean the aim of our existence and of our history, that you can read some lines below.

Please, collaborate now with us. We need you !!!!

__________________________________________________________________________________________________________________

NUESTRA HISTORIA / OUR HYSTORY

HISTÒRIA DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE L'ÒPERA DE SABADELL

El 1982, la soprano Mirna Lacambra va crear l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DE L’ÒPERA DE SABADELL per tal d’instituir un festival d’òpera a la seva ciutat assegurant-ne la seva continuïtat. Aquesta temporada, doncs, estem celebrant el 36è aniversari. L’octubre del mateix any 1982 es produí el primer títol al Teatre La Faràndula de Sabadell, Madama Butterfly de Puccini, en el que també debutà el cor. L’experiència i reconeguda qualitat d’aquest el varen portar a substituir el Cor del Gran Teatre del Liceu, en l’òpera Maria Stuarda de Donizetti, el 1992, amb elogis de públic i crítica.

Creació, l’any 1987, de l’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS amb la doble finalitat de servir l’òpera i de poder portar la música simfònica viva a totes les poblacions de Catalunya. El seu debut operístic tingué lloc el 14 de maig al Teatre La Faràndula de Sabadell amb Madama Butterfly de Puccini. L’any 1988 s’independitzà de l`Associació d`Amics de l’Òpera de Sabadell, constituint-se en Societat Anònima Laboral per continuar col.laborant amb l’AAOS en les produccions d’òpera.

Entre la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’AAOS es va endegar la idea de portar les òperes a altres poblacions. Així, el 1989 va néixer el cicle ÒPERA A CATALUNYA. El projecte servia per donar suport a la supervivència de l’Orquestra Simfònica del Vallès i difondre l’òpera i el simfònic arreu del país. Per tant, un projecte del qual Catalunya n’era òrfena ha donat, i està donant, uns resultats culturals més que positius i ha fet despertar altres projectes musicals arreu del Principat. Així, milers de persones han descobert el món de la música, l’òpera i el simfònic a través d’aquest projecte cultural.

Una altra activitat fou l’organització del CONCURS EUGENIO MARCO per a cantants d’òpera, biannual (1986-2000), del que s’han fet nou edicions, transformant-se després en el CONCURS MIRNA LACAMBRA, de caràcter anyal. Premis extraordinaris en els Concursos Internacionals de Cant FRANCESC VIÑAS i JAUME ARAGALL, consistents en donar l’oportunitat a joves valors per poder actuar en les produccions operístiques de l’AAOS.

Tota aquesta tasca obeeix als objectius de divulgar l’òpera i descobrir nous valors. Al llarg de trenta-sis anys s’han realitzat 872 representacions a Sabadell, Badalona, Barcelona, Blanes, Cap Roig, Cervera, Figueres, Girona, Granollers, LLeida, Manresa, Mataró, Olesa de Montserrat, Reus, Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sitges, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Viladecans i Vilafranca del Penedés. Fora de Catalunya hem anat a Andorra, Murcia, Jerez de la Frontera, Oviedo i Montevideo (Uruguai).

L’any 1996 es va crear l’ESCOLA D’ÒPERA DE SABADELL, registrada com a Fundació Mirna Lacambra-Xavier Gondolbeu, a la qual s’accedeix mitjançant proves de sel.lecció a través del CONCURS MIRNA LACAMBRA. Els guanyadors prenen part gratuïtament en un curs de dos mesos de durada on s’imparteixen totes les matèries precises per a que el cantant pugui afrontar el seu debut en una òpera especialmente escollida i que finalitza amb una representació de la mateixa en el Teatre La Faràndula de Sabadell, amb el mateix muntatge del cicle Òpera a Catalunya. Aquestes característiques la fan única a l’estat, donant oportunitats a joves valors.
+ Read More

€1,020 of €50,000 goal

Raised by 20 people in 6 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€15
Anonymous
3 months ago
XG
€15
Xavier Gondolbeu
3 months ago
€25
Anonymous
3 months ago
SN
€50
Sally Nesbitt
4 months ago
€200
Anonymous
4 months ago
AG
€20
Andrés Garcia
4 months ago
AR
€100
agustin barrera roca
4 months ago
€25
Anonymous
4 months ago
MB
€50
maria lluisa ruiz bertran
4 months ago
€150
Anonymous
4 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.