Firdeus

$122,420 of $130,000 goal

Raised by 1,260 people in 18 days
"Të ndihmojmë fëmijet jetimë, njerëzit e varfër dhe të sëmurë që ju rrezikohet jeta!" Kjo nismë fisnike dhe humane ka qëllim të bëhet shkas për shpëtimin e jetëve njerëzore. Shumë njerëz përfshirë këtu fëmijë jetimë, njerëz të varfër vuajnë nga sëmundje të ndryshme. Pjesa më e madhë e tyre kanë nevojë për trajtime speciale të cilat realisht janë shumë të kushtueshme. Kushtet e vështira ekonomike, varfëria dhe mungesa e financave bën që jeta e tyre të jetë në rrezik. Nëse bëhëmi të gjithë bashkë mund t'ia dalim të shpëtojmë jetë njerëzish.

Faleminderojmë publikisht vëllaun tonë Shpëtim Useini i cili e menaxhon këtë kampanjë prej Amerike. Shpëtimi do jetë personi i vetëm përgjegjës që do të bëjë tërhekjen e fondeve të mbledhura këtu dhe do i transferojë ata në llogarinë bankare të Fondacionit Firdeus ne Shqipëri.

Saving lives does not take miracles; it takes people. People that come together to help those in need. With your contributions, this noble initiative will aim to save people’s lives. Let’s help the orphan children, the poverty stricken and the ones whose lives are at risk due to their illness. We can help to raise these individuals out of suffering from their unfortunate ailments. The majority of these people need special medical treatments that they are unable to afford. The poor economic conditions and lack of finances makes their lives very difficult and puts them at a high risk to die . If we come together, we can actually save people’s lives. Thank you for helping us on this journey.

Special thank you to Shpetim Useini who is managing this campaign in the USA. Shpetim will be the sole responsible person to withdraw all the collected funds and wire-transfer them to the Bank Account of Firdeus Foundation in Albania.
+ Read More
Тë dashur vëllezër e motra,
Zemërgjërësia juaj është obligim akoma më i madh për ne.
Ju falemnderit të gjithëve për donacionet e deritanishme.
Dijeni se fëmijët jetima, fukarenjtë, të sëmurët, të harruarit dhe gjithë ata që kanë nevojë për dashuri dhe pak vëmendje, na presin me duar hapur e na përcjellin me lot gëzimi.
Veprat e mira i çmojnë të gjthë, dhe Zoti mban llogari për të gjthë ne.
Zoti Ju begatoftë!
Elvis Naci
+ Read More

$122,420 of $130,000 goal

Raised by 1,260 people in 18 days
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
SM
$20
Siyad Mohamed
32 mins ago
$20
Anonymous
1 hour ago
LL
$50
Latif Lleshi
1 hour ago
$10
Anonymous
2 hours ago
AL
$10
Ademola Lawal
6 hours ago
ST
$11
Sara Tahri
8 hours ago
$10
Anonymous
17 hours ago
RC
$100
R. Cerkini
1 day ago
XK
$5
Xhulío Kokonozi
1 day ago
JH
$5
Jonida Hadri
1 day ago
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a $5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.