Yoga Games behöver din hjälp

THE POWER OF COMMUNITY

Alla påverkas på ett eller annat sätt i dessa tider och även vi på Yoga Games. Just nu brottas vi med vår största utmaning någonsin med framflyttade arrangemang med stora kostnader utan några intäkter. Vi kämpar för att överleva! Vi älskar att leverera dessa magiska event där människor möts och tillsammans får uppleva yogans många dimensioner, något vi vill kunna göra även i framtiden. Vi behöver därför din hjälp! Genom många bäckar små hoppas vi kunna gå samman och tillsammans skapa en framtid för Yoga Games. Detta är The Power of Community - Yoga of the mat into the world och det vi brinner för!

 

Yoga Games påverkar
Efter varje event får vi flertalet fantastiska historier om hur Yoga Games haft en enormt stor påverkan på många människors liv, att de tack vare dessa event blivit inspirerade och kunnat hitta en ny positiv riktning i sitt liv trots allt som sker utanför mattan, i livet.  Vi vet att Yoga Games sprider ringar på vattnet och deltagare lämnar yogamattan och tar med sig energin och kunskapen vidare ut i världen och sina liv som i sin tur påverkar flera tusentals andra. Vi älskar att få göra detta och vi gör allt för att fortsätta ge dig Yoga Games!

Vi hade stora planer för Yoga Games under 2020, vi skulle starta upp stort i Köpenhamn och fira 10 år i Göteborg. Men istället för att öppna dörrarna till vårt första Yoga Games i Köpenhamn och fira med er alla i Göteborg står vi nu inför en enorm ekonomisk utmaning. Vi har tvingats flytta både Köpenhamn och Göteborg samt att allt är osäkert framöver. Om vi ska överleva behöver vi ER hjälp! Alla donationer, stora som små är viktiga. Vi ber om din hjälp! Hjälp oss överleva så att vi kan fortsätta att mötas på Yoga Games i framtiden! Donera, dela denna sida, när vi går samman kan vi rädda Yoga Games!

 

Alla donationer är välkomna och viktiga, du kan välja valfri summa eller välja något av alternativen nedan! TACK

 

Donera valfri summa!
Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få.


Donera 2 000 SEK
Som tack får du en guidad yoga nidra av Johanna Hector.
 

Donera 5 000 SEK
Som tack för du en biljett till valfri Yoga Games under 2020 eller 2021  - online filmad yogaklass av Rusty Wells - guidad yoga nidra av Johanna Hector
 

Donera 50 000 SEK
Eller mer och bli en Super Suporter! Du får allt ovan samt en extra kärleksboost från oss!Det är även möjligt att skänka via SWISH 123 315 81 28 
-tyvärr kommer det inte med i statistiken här på denna sida. 

 

 “Life is not avoiding challenges, it is about navigating them successfully.”

 

Vårt första mål är att samla in 750 000 SEK. Detta gör att vi kan hålla huvudet ovanför vattnet just nu och vi kommer fira detta mål med er alla som donerat och hjälpt oss med ett Yoga Games Celebration Online Party!!!

 

Hur mycket pengar behöver samlas in för att rädda Yoga Games?
Vi jobbar året runt för att kunna arrangera dessa event, det är ett enormt maskineri som ligger bakom dem, både hårt arbete och stora kostnader. Eftersom att vi redan fått flytta två event har våra intäkter minskat kraftigt och vi behöver nu runt 750 000 SEK för att täcka våra kostnader den närmsta tiden.

 

Yoga Games kämpar ekonomiskt, vad har gjorts för att sänka kostnaderna?
Vi som organiserar Yoga Games tar inte ut löner från företaget utan försöker få intäkter genom att extra jobba på andra sätt och samtidigt driva Yoga Games framåt. Vi har dragit ner på alla kostnader möjliga för att endast ha de mest nödvändiga kvar. Vi gör vårt bästa för att stötta varandra och alla involverade men tyvärr betalar det inte räkningarna i slutet av dagen. Vi söker all hjälp vi kan få men det är väldigt osäkert om regeringens stödpaket kommer att omfatta så små företag som oss. Det tar tid innan vi får svar, tyvärr är det tid som vi inte har. Vi undersöker och utforskar även alla sätt att använda de resurser vi har för att generera inkomst. Vårt mål med denna gemensamma handling är att inte bara överleva utan även skapa hållbara och blomstrande event för alla att ta del av framöver.Kommer det bli några event under 2020?
Vi hoppas verkligen det och jobbar intensivt med planeringen av höstens event. Vi har redan fått ändra mycket i våra event och jobbar aktivt för att kunna dela dem och alla detaljer med er så snart vi kan. För er som redan bokat en biljett, håll hårt i den så återkommer vi så snart vi kan med mer information. 

 

Om Yoga Games
Vi är idag nordens största aktör inom yogaevents, vi startade 2011 och har sedan dess expanderat positivt. Våra event är en varmt välkommen samlingspunkt där människor kan mötas bortom vardagens stress och påfrestningar. En plats att fylla sin egen bägare, dela insikter inspiration och helt enkelt bara få vara sig själv en stund.

Vi är en internationellt känd arrangör som många talar otroligt gott om, lärare över hela världen hör av sig till oss för att få vara en del av Yoga Games och vi har deltagare som från många olika delar i samhället. Det gör att vi blir en mötesplats där människor öppnar upp och blir inspirerade till att investera i sin hälsa, hållbar utveckling och harmoniska relationer. Läs mer på yogagames.org

 • Anonymous 
  • kr10,000 
  • 30 mos
 • Linneo Yoga AB Edenroth Oké 
  • kr1,000 
  • 31 mos
 • Anonymous 
  • kr1,000 
  • 31 mos
 • Lene Skomedal 
  • kr2,000 
  • 31 mos
 • Anonymous 
  • kr1,000 
  • 31 mos
See all

Fundraising team: Yoga Games (2)

Andreas Hector 
Organizer
Askim, O, Sweden
David Eneroth 
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.