Main fundraiser photo

Adnan Syla's Fundraiser

Donation protected
Apel për ndihmë

Miq e dashamirë
Vllau jone Adnan Syla nga Gjakova, baba i 2 femijeve, mbajtës i familjes qe punonte si kamarier, eshte diagnostifikuar me semundjen e veshkeve, i duhet transplant i te dy veshkëve qe i ka jashte funksionit dhe ështe i shtrirë në spital. prandaj trajtimi i Adnanit duhët vazhdohet vetem me operacion. Ju lusim të gjithë ata që kanë mundesi të ndihmojnë Adnanin të cilit i nevoiten 46 mijë euro, të kontribuojnë me mundsitë e tyre.
Contact Viber, Whatsap: +38343533377
Donate

Donations 

 • Anonymous
  • €40 
  • 2 yrs
 • Mentor Hyseni
  • €20 
  • 2 yrs
 • Anonymous
  • €10 
  • 2 yrs
 • Anonymous
  • €50 
  • 2 yrs
 • Arben Sallauka
  • €30 
  • 2 yrs
Donate

Organizer

M K
Organizer
Ulm

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee