MEZ Nederland heeft jou nodig.

Lieve lezer,

Wij van MEZ Nederland hebben besloten om een GoFundMe op te starten. Waarom? Omdat wij vinden dat je om 'hulp' of 'steun' mag vragen.

Tegenwoordig is er een lange wachttijd van gemiddeld 12-16 weken tot jij in aanmerking komt voor een psycholoog of ander maatschappelijke hulpverlening. Dit vinden wij te lang en van uit daar zouden wij graag willen ondernemen. (Uiteraard zijn er uitzonderingen).

MEZ Nederland wordt een groot digitaal platform voor iedereen. Een ieder die zich onbegrepen voelt of wellicht bevindt in een taboe of andere vervelende situatie. Wij bieden graag een gratis luisterend oor in de tijd dat het nodig is. Dit kan ook anoniem!

Dit platform zal daarom ook beschikken over de benodigde coaches, therapeuten en begeleiders (lees: gediplomeerd en gecertificeerd).

Dit om een ander te helpen. In deze hectische maatschappij vol met verwachtingspatronen en groepsdruk vinden wij het belangrijk dat een ieder gehoord of begrepen wordt, tevens daar in wordt begeleidt.

Waarom hebben wij jullie nodig?
MEZ Nederland is een initiatief/inspiratie van uit eigen ervaring en wij weten als geen ander hoe het is om overgeslagen, ongehoord of onbegrepen te worden. Financieel eist dit momenteel het een en ander. Het is moeilijk om van uit je eigen portemonnee dingen te ondernemen waarvan je geen zekerheid hebt. Dit heeft MEZ Nederland tot op zekere hoogte wel gedaan. Zo hebben wij een website: www.meznederland.nl (nog niet helemaal af), podcast apparatuur, rijden wij kilometers en zitten wij aan bepaalde vaste lasten om het e.e.a te online te kunnen hosten. Geven wij (nog) vrijblijvend trainingen en proberen wij een gat in deze markt te slaan.

Graag zouden wij de website willen afmaken, dit zou binnen nu en 5 jaar een forum worden met diverse counselors en Admins om een ieder te ondersteunen. Dit is best prijzig aangezien je met persoonsgegevens en AVG bezig gaat. (Vandaar 5 jaar)

Ook willen wij graag een theatervoorstelling gaan maken met educatieve interactie met het publiek, lees: zelfacceptatie, begrip en omarming. Zo hebben wij op 24-07-2022 een 'pilot' gegeven in Alkmaar, beeldmateriaal staat op onze socials: @meznederland.

En willen wij groter podcast apparatuur aanschaffen zodat wij betere kwalitatieve podcasts kunnen opnemen, (bekende) gasten kunnen uitnodigen. Voor nu zitten wij vast aan 2 microfoons in plaats van 4.

Hier zou een financiele bijdragen heel veel bij kunnen helpen met als doeleinde: Een ander helpen. Want het Mag'Er'Zijn (MEZ).

Bedankt voor de tijd en moeite om het te lezen!

Neem gerust een kijkje:

Namens MEZ Nederland: BEDANKT!

Liefs,
MEZ Nederland
Organizer

MEZ Nederland
Organizer
Heerhugowaard

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.