Documentaire Serie over Jazz door filmstudenten

€20 Naam in aftiteling
€40 1x Toegang tot de première
€50 2x Toegang tot de première
€150 Naam en logo van een bedrijf/organisatie op het begin van de aftiteling

Met ons team van tweedejaars filmstudenten willen wij een korte documentaireserie maken over de jazzwereld in de hedendaagse tijd. In deze serie, die zal bestaan uit 3-4 afleveringen gaan wij door Europa reizen op zoek naar jazz. In elke aflevering, van circa 20 minuten, zullen wij in onderzoekende stijl gaan uitzoeken waar jazz vandaan komt en hoe het momenteel nog overleeft in verschillende culturele steden. Zo willen wij dit gaan uitzoeken in Parijs en Kopenhagen maar natuurlijk ook in ons eigen Nederland.
De interesse voor jazz binnen onze groep zal de motor zijn voor het uitzoeken van hoe dit genre zich momenteel voortzet. We zullen in de eerste aflevering een introductie geven tot het onderwerp. In de volgende afleveringen zal telkens een andere locatie centraal staan. In de laatste aflevering brengen we onze bevindingen samen zodat we een conclusie kunnen trekken. Met onze nieuwsgierigheid gaan we op pad en de verhalen van de personen die we onderweg tegenkomen zullen de rode draad vormen. Net als in de jazz zullen wij zonder script maar wel een globale planning improviserend te werk gaan.

Om deze gezellige, luchthartige maar toch informatieve documentaireserie waar te kunnen maken zijn we op zoek naar mensen die ons daarbij financieel willen steunen. Met een kleine bijdrage zou u dit passieproject realiteit kunnen worden en brengen wij jazz opnieuw onder de aandacht.

Om iets tegenover uw bijdrage te zetten hebben we verschillende rewards, afhankelijk van de donatie. Als u genoeg doneert voor de duurdere rewards krijgt u ook alles wat eronder staat.

Fundraising team: DFA Studenten Jazz Docu (5)

Ezra
Organizer
Eindhoven
Bonnie Teune
Team member
Moritz Van Hees
Team member
Teun Jans
Team member
Victor Kruit
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.