Vreetzaam - Plantbased maaltijdboxen en platform!

(Let op! Bij deze campagne is zowel te doneren als te preorderen! Scroll voor meer info naar beneden.)

Goeiedag fijne mensen! Ik ben Jaïr, founder en CEO van Vreetzaam. Samen met mijn partners in crime Melisa (marketing) en Xander (Head of Recipes), willen wij samen Vreetzaam opzetten. 

Wij willen je helpen plantaardig eten zo leuk, lekker, gezond en makkelijk mogelijk te maken. Onze missie is om het maken van de 'juiste' keuze ook de mákkelijkste keuze te maken. 'Juist' definiëren wij als gezond, milieubewust, en diervriendelijk eten. 

Vreetzaam wordt zowel een platform voor blogs, artikelen en video's over de plant based lifestyle, als een aanbieder van wekelijkse volwaardig plantaardige maaltijdboxen. Denk aan Hello Fresh, maar dan vegan. In de toekomst willen we ook met andere informatieve of lekkere producten komen. Denk aan lekkere sauzen, een kookboek, een mealplanner, een e-Book - en nog veel meer.

Om onze missie en visie te verwezenlijken hebben we wat startkapitaal nodig. We deden hiervoor mee aan een wedstrijd om dat te winnen, genaamd Kraak de Crisis. Een filmpje van de pitch kun je hieronder zien of terugvinden op onze socials. Met Vreetzaam kwamen we met meer dan 1050 stemmen in de top 5 terecht van de 298 ingezonden initiatieven; we zagen dat er heel veel animo was voor ons project. Helaas zijn we toen uiteindelijk niet in de geldprijzen gevallen. Vandaar dat we nu een crowdfunding zijn gestart, om toch van onze plannen een realiteit te kunnen maken!

Het geld dat we met de crowdfunding ophalen zal besteed worden aan het volgende:
- Het maken van een prototype box en het opzetten van de logistiek. Hoeveel geld we ophalen zal bepalen of we uiteindelijk regionaal of nationaal kunnen testen en starten.
- Het lanceren van de Vreetzame box, na de prototyperonde. De ingrediënten,  dozen, koelelementen en meer moeten vooraf ingekocht worden.
- Het laten ontwerpen van een herkenbare en aansprekende huisstijl voor Vreetzaam. Denk aan een logo, visuals voor de website, design van de doos, et cetera.
- Het finaliseren van de website
- Marketing - om de wereld te laten weten dat we er zijn natuurlijk!
- Contentcreatie - het produceren van blogs, artikelen, video's, en social media-content.
- Productontwikkeling - Dit is als er geld overblijft. Dan gaan we kijken naar het realiseren van één van de hiervoor genoemde producten.
- Mensen inhuren om Vreetzaam sneller op te zetten

Hoe meer we ophalen, hoe groter we kunnen uitpakken met Vreetzaam. Echter helpen alle kleine beetje gigantisch - dan kunnen we in ieder geval van start!

Wij zijn 3 jonge mensen die niets liever willen dan met heerlijk plantaardig eten van de wereld een gezondere, schonere, diervriendelijke plek maken. Te beginnen met Nederland ;) Help jij ons dat doel te verwezenlijken? We zijn je eeuwig dankbaar!

Onze crowdfunding campagne bestaat uit twee delen: doneren en preorderen van de prototypebox. Doneren wil zeggen dat je bijdraagt aan het startkapitaal van Vreetzaam, wat we zullen gebruiken om alle hierboven genoemde zaken te financieren. Preorderen wil zeggen dat je een prototype Vreetzame box vooraf besteld. Daar geldt de donatievoordelen níet voor.

Geef alsjeblieft in de opmerking bij het doneren aan of je kiest voor optie A, B, of C.

-Optie A: Preorder
Prototype Vreetzame Box 1-2 personen (3 dagen), voor €41,50

Je krijgt de box dan op  dinsdag 29 september binnen. Mocht dit niet haalbaar blijken vanwege onvoorziene omstandigheden dan communiceren we hier tijdig over.

Stuur ons na het preorderen een mailtje met je naam en adres naar contact[apenstaartje]vreetzaam[punt]nl. Belangrijk: zorg ervoor dat de naam die je invult bij het doneren overeen komt met de naam die je noemt in het mailtje dat je ons stuurt!

-Optie B: Doneren
Doneren kan al vanaf 5 euro. Om te laten zien hoe dankbaar we zijn voor je bijdrage, hebben we een aantal beloningen bedacht: 
- Bij een donatie van €25+ of meer: kortingscode van 5% op de 1e Vreetzame Box die je afneemt
- Bij een donatie van €50+ of meer: kortingscode van 10% op de 1e Vreetzame Box die je afneemt
- Bij een donatie van €100+ of meer: kortingscode van 25% op de 1e Vreetzame Box die je afneemt + ons eBook op release
- Bij een donatie van €250+ of meer: kortingscode van 50% op de 1e Vreetzame Box die je afneemt + ons eBook op release en een jaar lang 5% korting op een abonnement op de Vreetzame Box!

-Optie C: Preorder + Doneren
Mocht je de box willen kopen én wat extra's willen doneren, dat kan natuurlijk ook! Stel je geeft aan de box te willen preorderen en je doneert in totaal €66,50 (€41,50 van de box en €25 als donatie), dan krijg je de prototype box, en de donatiebeloning van een kortingscode van 5% op de eerstvolgende Vreetzame Box die je koopt.

De kortingscodes kun je bij ons claimen nadat je een donatie hebt gedaan door ons een berichtje te sturen op één van onze socials of te mailen op contact[apenstaartje]vreetzaam[punt]nl.

Deel deze crowdfunding alsjeblieft met iedereen waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zijn in onze plannen en wel bij zouden willen dragen.
Volg ons ook op Facebook (Vreetzaam) en Instagram (@vreetzaamnl) om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen!

Organizer

Jaïr Cijntje
Organizer
Nieuwerkerk aan den IJssel, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.