Main fundraiser photo

Voortzetting wereldreis op de fiets

Donation protected

Hoi allemaal! 

Omdat ik hoop dat ik snel verder kan fietsen start ik deze crowdfunding actie. Na mijn ongeluk in Iran, waarbij ik van de weg ben gereden door een vrachtwagen en dezelfde vrachtwagen vervolgens over mijn voet is gereden, blijkt maar weer dat in werkelijkheid het verkeer het gevaarlijkste aspect van een fietsreis is. 

En omdat ík die kleine weggetjes wél leuk vind (die waar geen enkele vrachtwagen rijdt) maar mijn fiets niet, wil ik een nieuwe fiets aanschaffen. Niet een fiets die voorzien is van de nieuwste versnellingsbak, wél een fiets die offroad net zo leuk vindt als ik. Helaas zijn zelfs die old fashion derailleur fietsen rijkelijk aan de prijs, een grote hap uit mijn budget.

Omdat vele beetjes bij elkaar wellicht ook een fiets maken hoop ik zo een nieuwe fiets aan te kunnen schaffen. Zodat ik in de toekomst de kleine wegen kan pakken en hopelijk nog heel stuk verder kan fietsen dan waar ik nu ben gebleven. Zodat ik jullie weer kan voorzien van nieuwe verhalen met bijbehorende foto's. En ik ook daadwerkelijk China ga halen, en het liefst nog een heel stuk verder kom natuurlijk! 

Alvast enorm bedankt!!

Ps. Voor iedereen die mij niet kent: mijn naam is Jonne en ik wil naar China fietsen (en eigenlijk nog een stukje verder dan dat). Ik heb een tweedehands fiets aanschaft via marktplaats en ben hier afgelopen februari mee weg gefietst vanuit huis. Deze fiets heeft me helemaal tot Iran gebracht, waar ik een ongeluk heb gehad waardoor ik mijn fietsreis heb moeten onderbreken. Wanneer dit genezen is wil ik mijn fietsreis voortzetten op (hopelijk) fiets 2.0. 
Ik hou al mijn fiets avonturen bij via mijn blog, dus je kunt me volgen op http://jonnevanbommel.com/ 


Pps. Bij gebrek aan creditcard kun je natuurlijk ook rechtstreeks geld doneren op mijn bankrekening, NL50 INGB 0008810988 t.n.v. JER van Bommel

Ppss. Gofundme vult een automatische bijdrage van 15 procent in, die dus naar hun site gaat. Let daarop met doneren, dit kun je zelf veranderen naar 0 procent!

Organizer

Jonne van Bommel
Organizer
Waalre, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee