Vajza 25 Vjecare po Vuan nga Kanceri

Emeti Karpuzi Shabani 25 vjecare nga Gostivari ka nevoj për ndihm . Esht Diagnostifikuar për hete Tret me Sëmundjen e Kancerit . Para 2 vite esht operu me Diagnos Kancerit ne Gjuh me metastaz në Fyt.Pas dy vite tash ne Aprill esht kthyer kanceri per her te dy në Fyt me Karcinom Skuamoze ësht Operu pas operimit Nje muaj Manceri esht kthyer perseri Pershkak të kancerit Vajza Shtatzane ka Kry Operacion Cessarian për lindjen e bebit . Tash bebja ika vetem 1 muaj .esht operu per sdyti , dhe ka fillu me RadioTherapi deri tash Radioterapia nuk ka ndikim Metastasa esht Carotid Arterial Tumor dhe në Parotis Tumor . Vajza Jeton ne Gjermani po mjeket Gjerman ne spitalin Heidelberg Kan thën që nuk din cfar të bëjn sherim nuk shohin .Sot jakan ndaluar edhe Terapien.
Për tu Mjekuar Tjeter kund Vajza ka Nevoj për ndihm.Ju Lutemi ta ndihmoni për tu mbajt në jet për Evladin e saj .Ju Falimenderit 

Organizer

Amir Shabani
Organizer
Heilbronn

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.