URGENT HELP PLEASE

The house of Pjerin Vita from Malsia e Madhe burned down, and the roof and everything he had on the second floor were reduced to ashes.

His family of 6 members is looking for HELP, Mother, Wife, 2 daughters, and Son, they are all living under the open sky without a roof over their head, they are,
1 Nana Lena Vitaj
2 Pierin Vitaj
3 Wife Vera Vitaj
4 Veronika Vitaj
5 Amadeo Vitaj
6 Samantha Vitaj

They live in Gril Vrak. the municipality of Malsia e Madhe. His family has not received any help from the municipality.

Pjerin Vita nga Malsia e Madhe i eshte djegur kati i dyte i shtepise, çatia dhe gjithcka ka pasur ne katin e dyte i eshte bere shkrumb e hi.

Familja e tij 6 anetareshe kerkon ndihme, Nena, Gruaja, 2 vajzat dhe Djali, te gjithe jane duke jetuar nen qiell te hapur pa kulm mbi kry, ata jane, 
1 Nana Lena Vitaj 
2 Pjerin Vitaj
3 Gruaja Vera Vitaj 
4 Veronika Vitaj
5 Amadeo Vitaj 
6 Samanta Vitaj 

Jetojne ne Gril Vrak. bashkia. Malesi e Madhe. nga bashkia nuk kam marr as nje gja deri tani.

Donations

 • Mariano Benzo 
  • $50 
  • 1 mo
 • Stevev Saljanin 
  • $100 
  • 1 mo
 • Agim Gerbeshi 
  • $100 
  • 1 mo
 • Aldo Musaj 
  • $30 
  • 1 mo
 • Sokol Paja 
  • $100 
  • 1 mo
See all

Organizer

Aleksander Nilaj 
Organizer
New York, NY
Albanian & American Open Hand Association Inc 
Registered nonprofit
Donations are typically 100% tax deductible in the US.