URGJENT: NDIHMO RINËN TË ECI PËRSËRI!

28-vjeçarja Rina Latifi - Jaha nga Komuna e Podujevës ka nevoj për ndihmën tuaj. Vitin e kaluar ka pasur aksident të rëndë dhe si pasojë ka lëndime të shumta. Për 5 muaj ka qenë në gjendje kome. Gjatë kësaj periudhe e ka humbur beben në muajin e 4-të të shtatzanise. Ndonëse nuk kishte asnjë shpresë për të jetuar, por falë Zotit ka arritur ta tejkaloi gjendjen e komës, por sfida e ardhshme është të arrijë të ecën. Kurse tani për ta fituar këtë beteje Rina Latifi - Jaha kërkon ndihmën e secilit. Familja Latifi nga fshati Pollatë dhe familja Jaha nga fshati Sekiraqë kërkon ndihmë nga shqiptarët ku do që janë për sherimin e vajzës së tyre. Për shkak të dëmtimeve të thella, sherimi në Kosovë është i pamundur, ndërsa nevoitet trajtim adekuat jashtë vendit. Spitali në Turqi “Mamorial Sisli Hastanesi” që trajton rastet e ngjashme kërkon 75.000 Dollar ose 67.000 Euro, ndërsa shpresa e vetme mbetet tek personat e vullnetit të mirë! Familja Latifi dhe Jaha janë mirënjohës për secilen ndihmë që dhurohet për sherimin e familjares së tyre!

Donations (704)

 • Aulon Zeqaj
  • $10 
  • 5 mos
 • Erza Ajeti
  • $15 
  • 5 mos
 • Sonila Restelica
  • $100 
  • 5 mos
 • Anonymous
  • $20 
  • 5 mos
 • Edlira Qoshja
  • $30 
  • 5 mos

Organizer

Jeton Gani Llapashtica
Organizer
Duluth, GA

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.