Urgent help for our sister Nora Saraçi needed

Nora Saraçi from Mitrovica - Kosovo, is only 27 years young.
She has been diagnosed with Acute Leukemia AML.

She’s being treated at the Medical Park Goztepe Hospital in Istanbul, Turkey.

The treatment consists of several sessions of chemotherapy and a transplantation.

To fulfill the treatment and the transplantation, financial help is needed as soon as possible.

We are in need of financial help urgently.

The cost of her treatment will go up to 200.000 Euros.

Every donation from you can save Nora's life.

___________________________________________________________________


Nora Saraçi nga Mitrovica - Kosovë, është vetëm 27 vjet e re.

Ajo është diagnostikuar me Leukemi Akute AML.

Ajo po mjekohet në Spitalin Mjekësor Park Goztepe në Stamboll, Turqi.

Trajtimi përbëhet nga disa seanca të kimioterapisë dhe një transplantim.

Për të përmbushur trajtimin dhe transplantimin, ndihma financiare është e nevojshme sa më shpejt të jetë e mundur.

Ne kemi nevojë për ndihmë financiare urgjentisht.

Kostoja e trajtimit të saj do të shkojë deri në 200.000 Euro.

Çdo dhurim nga ju mund të shpëtojë jetën e Norës.

Donations ()

 • Eliben Skendo 
  • €20 
  • 11 hrs
 • Anonymous 
  • €50 
  • 4 d
 • Anonymous 
  • €20 
  • 7 d
 • A A 
  • €20 
  • 8 d
 • Fatos Vllahinja 
  • €20 
  • 8 d
See all

Organizer

Agron Saraçi 
Organizer
DudelangeLU
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more