Together for Alexia Sangeorzan

Alexia, a 16-year-old smart and beautiful girl with big hopes and dreams is fighting Acute Lymphoblastic Leukemia with life threatening complications due to a severe infection to her lungs caused by cytomegalovirus. The leukemia treatment had to be stopped due to this infection and her state is now critical. She is currently in ICU fighting for her life in Romania connected to a device intended to clear her lungs. At this stage she is unable to breath on her own and her life depends on the success of this treatment. Alexia is in an induced coma and connected to an ECMO machine that pumps and oxygenates her blood allowing the heart and lungs to rest and heal.

Unfortunately, the treatment and her stay at a private hospital in Romania is extremely expensive and not covered by insurance, posing a financial burden exceeding the family's possibilities. The expenses are 1,000 euros per day and the duration of her stay can well exceed one month. She depends on our help to complete this much needed treatment. Please donate whatever you can, every little bit counts. Please also share this link on all your social platforms. Together we can always achieve more.

Let’s bring her home!
 
On behalf of Alexia and her family we thank you in advance for all your contributions.

https://www.facebook.com/impreuna.pentru.alexia/posts/100957498639940


Fiecare dintre noi a purtat o luptă proprie în anul ce-a trecut. A fost un an presărat cu nesiguranță și teama unui virus care ne-a afectat pe toți și ne-a făcut să înțelegem cât de fragili suntem. Chiar și asa, pe lângă lupta lumii cu virusul COVID19, în paralel s-au purtat și se poartă bătălii separate de el. Bătălii cu boli și temeri, poate mai puternice decât coronavirusul. O astfel de luptă o poartă și Alexia, o adolescentă brașoveancă, a cărei mesaj și strigăt de ajutor se regăsește aici:
”Am 16 ani și visuri cât pentru 100. Îmi place să fac o mulțime de lucruri, îmi doresc să învăț tainele a si mai multora… Un timp am cochetat cu ideea de a deveni un excelent avocat, Îmi doream cu ardoare să studiez dreptul în Anglia. Nu de mult și nici nu știu din ce rațiune, brusc am cotit-o spre psihologie. Astăzi mă întreb dacă nu cumva acesta a fost un semn. Un semn al faptului că o boală cruntă avea să mă lovească, iar ceea ce urma să conteze mai mult era psihicul meu.
M-am considerat mereu o adolescentă frumoasă, chiar dacă uneori îmi venea ideea că nu mi-ar strica vreo câteva, nu multe, kilograme în minus. Și, dintr-o dată, minune: am slabit 11 kg în 2 luni! Doamne, ce mândră de mine eram… și ce fericită când prietenii mă admirau și complimentau… Toate astea se întamplau în luna august. N-a durat însă mult și de la această euforie am ajuns să-mi dau seama ca în corpul meu se întampla ceva greșit, că ceva nu funționează, eram mereu obosită și mult prea palidă. Nici makeup-ul, una dintre pasiunile mele, dealtfel, nu mă mai ajuta. Fața mea era tot mai greu de transformat în bine. Totul a culminat cu un sfârșit de septembrie trist, în care am aflat că nu voința mea a fost cea care-mi îmbunătățise silueta, ci și o boală cruntă care avea să mă țintuiască într-un pat de spital: LEUCEMIE ACUTALIMFOBLASTICA…
Și așa au început luni chinuitoare de tratamente tot mai greu de suportat, octombrie, noiembrie, decembrie. În adâncul sufletului speram ca măcar de sfintele sărbători de iarnă să pot să împodobesc bradul în mijlocul familiei mele, să fim cu totii mulțumiți și liniștiți, ACASA. N-a fost să fie! E 24 Decembrie, Ajunul Crăciunului și trebuie să-mi doresc altceva decât ce era plănuit, am nevoie de medicamente și sprijinul vostru pentru a depăși o fază critică în evoluția bolii mele, complicația pulmonară cauzată de activarea virusului CMV(cytomegalovirus).
Nu e virusul celebru al acestui an 2020, dar în cazul sistemului meu imunitar blocat de tratamentul cu imunosupresoare, efectele lui sunt la fel de devastatoare. Acum trebuie să depășesc niște momente critice, dar am în continuare dificultăți mari de respirație. Trebuie să-mi continui lupta și să nu-mi pierd speranța că voi depăși aceste momente… Iar dorința de a fi în mijlocul familiei mele la împodobirea bradului sper să mi se împlinească de Crăciunul următor, care poate va fi precum cele de dinainte de 2020.”
În prezent starea Alexiei este critică, aceasta luptă din răsputeri iar viața ei depinde de un aparat care i-a forțat transferul la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, unde din păcate fiecare minut costă. Spitalizarea aduce o povară financiară ce depășește posibilitățile familiei, costurile se ridică la 1000 euro pe zi, iar perioada de care are nevoie poate depăși chiar și o lună însemnând peste 30.000 EURO. Doar cu sprijinul nostru poate duce la capăt acest tratament. Haideti să fim alături de ea
Orice share sau donație contează

Conturi în care se pot face donații:

Nume: Singeorzan Raluca Ioana
BCR – RON
RO47 RNCB 0053 0482 8028 0002

BCR-EUR
RO84 RNCB 0053 0482 8028 0015

BCR-USD
RO57 RNCB 0053 0482 8028 0016

Donations

 See top
 • Bianca Gutu 
  • $50 
  • 23 hrs
 • Sara Vladoiu 
  • $90 
  • 1 d
 • Svetlana Loshakov 
  • $100 
  • 2 d
 • Anonymous 
  • $75 
  • 2 d
 • Gutu Bianca 
  • $30 
  • 2 d
See all

Fundraising team (2)

Horatiu Bugnar 
Organizer
Raised $667 from 17 donations
Medina, OH
Bianca Friscan 
Team member
Raised $1,370 from 14 donations
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more