Main fundraiser photo

WALK OF LIFE - hoofd uit, hart aan

Donation protected
Walk of Life is een initiatief van Nienke van Ree ( Founder & coach MountainFIT) en wordt ondersteund door belangrijke partner Hanna Verboom (sociaal ondernemer, filmmaker), de Vereniging voor natuurcoaches (NVNC) en het kernteam. Nienke organiseerde al honderden succesvolle wandelsessies voor mensen met zeer uiteenlopende fysieke, emotionele en mentale klachten. Voor heel veel mensen die ook baat hebben bij deze hulp, is deze nu helaas vaak onbereikbaar. Niet iedereen heeft immers een werkgever die dit vergoedt en weinig mensen kunnen het zelf betalen. Daarom starten wij nu een laagdrempelige beweging om iedereen met een vraag over hun gezondheid, welzijn en leven te helpen. En roepen we al onze collega begeleiders, coaches, psychologen en vaktherapeuten op om ook naar buiten te gaan om voor iedereen aanspreekbaar te zijn.

Tijdens de Walk of Life van 10 t/m 13 oktober gaan we samen uit het hoofd, in het lijf en wordt het hart in beweging gezet. In iedere regio gaat een een groep, ondersteund door een begeleider/coach, vier dagen lang op pad met elkaar om samen te wandelen, goede gesprekken te voeren, natuurlijke oefeningen te doen, patronen te doorzien, te voelen en nieuwe wegen te ontdekken. Zo zet je samen het lijf, gevoel en hart weer aan.

LOOP JE HOOFD LEEG EN VOEL JE BETER!

Met dit initiatief vragen we aandacht voor:
1. Mensen met minder financiele middelen hebben minder toegang tot zorg en keuze.
2. Wandelen is laagdrempelig en goed voor iedereen. Laten we het lichaam weer meer inzetten.
3. Samenwerken om wachtlijsten te verminderen.
4. Sociale cohesie stimuleren.

Om The Walk of Life te realiseren zijn we volledig afhankelijk van partners en sponsoren. The Walk of Life is namelijk helemaal gratis voor iedereen die mentale steun kan gebruiken. Met hun steun en kennis kunnen we wandelen en coaching aanbieden, net als hulp na deze dagen. Van de opzet van dit event tot aan de verzorging en initiatieven langs de route: samen zorgen wij ervoor dat meedoen aan de Walk of life een unieke ervaring is die iedereen een mentale steun in de rug geeft.

Help je mee?

Wil je meer weten? Neem een kijkje op www.walkoflife.nl
Donate

Donations (1)

 • Koen Klemann
  • €50 
  • 27 d
Become an early supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Donate

Organizer

Nienke van Ree
Organizer
Rossum

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee