Main fundraiser photo

The Road 2 Ironman

Donation protected
De uitdaging
Op 11 juli 2021 zullen wij – Leandro, Daniel, Martijn en Niels – de Ironman Vitoria-Gasteiz te lijf gaan. ​3.8 km zwemmen, 180.2 km fietsen en 42.2 km hardlopen in de Spaanse zomerse hitte. Drie van ons zonder enige triatlon-ervaring. Waarom? We willen mensen op deze manier motiveren om te bewegen. Wij willen aantonen dat je met de juiste mindset als gewone sterveling zelfs ogenschijnlijk onbereikbare doelen kunt behalen.

Spieren voor Spieren
Door mee te doen aan deze Ironman willen we uiteindelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Spieren voor Spieren, een stichting die zich inzet voor kinderen met een (zeldzame) spierziekte. Ons streefbedrag is €25.000. En met jullie hulp gaat ons dat lukken!

Spieren voor Spieren heeft als missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan.
Dat doen ze o.a. door wetenschappelijk onderzoek te financieren naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen. Daarnaast financieren ze ook de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen om de kwaliteit van leven te verbeteren bij kinderen met een spierziekte. Je kunt hier meer lezen over wat Spieren voor Spieren allemaal doet.

Om dit bedrag te behalen, gaan we het dus groots aanpakken om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. De hele reis ernaartoe, alle vooruitgang, tegenslagen en successen kunnen jullie meebeleven via Instagram, Twitter, Facebook en Youtube. En natuurlijk via onze  website! Hier vind je álles over ons en de weg naar de Ironman. 

Steun onze reis
Ben je geïnspireerd door ons verhaal? Vind je onze content leuk? Of wil je gewoon Spieren voor Spieren steunen? Overweeg dan om een paar euro te doneren. Met een beetje geluk gaan we er zelfs sneller van zwemmen!

Kun je het even niet missen maar wil je ons wel steunen? Met een share, like en follow help je ons ook. Want hoe meer mensen het zien, hoe meer mensen kunnen doneren!

Fundraising team: Inzamelingsactieteam (4)

Martijn Ploeger
Organizer
Alkmaar, NL
Daniel Veldhuizen
Team member
Leandro Melini
Team member
Niels Van Der Hoek
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee