Tërmeti Godet Shqipërinë! Earthquake Hits Albania!

Një tërmet i fortë 6.3 ka goditur Shqipërinë rreth orës 3:54 të ditës 26.11.2019. Fatkeqësisht shumë persona kanë humbur jetën dhe një numër shumë i madh banesash e pallatesh janë shkatërruar. Fundjavë Ndryshe nis fushatën për të ardhur në ndihmë të shqiptarëve tonë në nevojë. Zoti na ruajtë!

Me parat e grumbulluara do të ndërtohen shtëpi për të varfërit, të cilëve i është shkatërruar banesa! 

kontakoni për info +355688089999

This fund is to provide food, water, and shelter to Albanian suffering as a result of the catastrophic earthquake in the morning of Nov 26, 2019, the biggest in 70 years. These funds will be used towards re-building schools and provide help to families in need of immediate support. There are already 5 people confirmed dead and more than 200 injured - your help is needed!

with the money we gonna build houses for people in need! 

43670474_1574750391674514_r.jpeg43670474_1574750409711430_r.jpeg43670474_1574750439701824_r.jpeg

Donations ()

 • Anonymous 
  • $50 
  • 2 d
 • Mevlida Music 
  • $217 
  • 7 d
 • Shippensburg University Social Work Faculty 
  • $50 
  • 1 mo
 • Fitore Lloga 
  • $9 
  • 1 mo
 • Fitore Lloga 
  • $10 
  • 1 mo
See all

Organizer

Fundjavë Ndryshe 
Organizer
New York, NY
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more