Main fundraiser photo

Te Shpetojme Muhamedin

Tax deductible
5 vjeçari nga Tetova, Muhamedi është në gjëndje kritike për jetën
Muhamedi nuk komunikon, nuk ushqehet dhe nuk lëviz
Për ndërhyrjen e tij nevojiten 15.000 €. Familja e tij nuk ka asnjë mundesi për ta përballuar koston e operacionit!

Ju lutem të na bashkoheni bashke me emisionin Stop që të shpëtojmë Muhamedin nga Tetova
#Bamirësianuktëvarfëron

Organizer

FN Foundation
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee