Te Ndihmojme Ajlin

"Asnjeri tek shkolla ime nuk më ka qef mua , asnjeri s'luan me mua se i sëmur". Sëmundja po e mund Ajlin çdo ditë... . Ajli vetëm 7 vjeç që prej moshës 3 muaj vuan nga angiokeratoma e ulceruar me inflamacion kronik .Nuk fle dot, nuk urinon dot, nuk mund të veshi dot rroba për moshën e saj pasi i ngjiten në trup dhe i japin dhimbje .Kurimi i saj jashtë vëndit kushton 24.000 € .
Ju lutemi të shpërndani postimin,të shpëtojmë jetën e Ajlit bashke me emisionin Stop, qe vuan që prej lindjes!
 • Anonymous 
  • $5 
  • 18 hrs
 • Anonymous 
  • $5 
  • 18 hrs
 • Anonymous 
  • $5 
  • 18 hrs
 • Anonymous 
  • $5 
  • 18 hrs
 • Anonymous 
  • $5 
  • 18 hrs
See all

Organizer

FN Foundation 
Registered nonprofit
Donations are typically 100% tax deductible in the US.