Ta ndihmojmë Halil Halilin

Halil Halili, 32 vjeç, është diagnostikuar me një sëmundje serioze. Për shërimin e tij, kërkohet një shumë e madhe parash për ta dërguar në një klinikë të specializuar në Turqi. Kërkojmë prej krejt njerëzve vullnetmirë që të bëhen pjesë e kësaj fushate për ta ndihmuar Halilin.
Halil Halili, gazetar dhe një prej profesionistëve të mediave kosovare, është diagnostikuar me një sëmundje serioze një muaj më parë, shërimi i të cilës mund të bëhet vetëm në klinika të specializuara jashtë vendit.

Miqtë dhe familjarët kanë bërë një fushatë për ta ndihmuar atë.

Prandaj, ju bëjmë thirrje gjithë bizneseve dhe njerëzve vullnetmirë që ta ndihmojnë Halil Hailin që ta fitojë këtë betejë të vështirë.

Kjo është llogaria rrjedhëse ku mund të dërgoni paratë për shërimin e Halil Halilit: XK05-1708003028686833

Ju, po ashtu, mund ta ndihmoni atë duke dërguar mesazh në numrat e telefonit në IPKO: 55006 me tekstin “Halili” e po ashtu edhe në VALA me numër 55244 me tekstin “Halili”.

Gjithashtu, deshironi te kontribuoni direkt, telefononi ne numrin 038767676.


Ju lutemi, bëhuni pjesë e kësaj kampanje, kontribuoni duke dhënë mjete për Halilin dhe duke e shpërndarë këtë njoftim te miqtë dhe familjarët tuaj.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/gazetari-i-njohur-halil-halili-ka-nevoje-per-ndihmen-tuaj-per-sherim-545749/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright
 • Driton Bislimi 
  • €100 
  • 40 mos
 • Feride Rushiti 
  • €87 
  • 40 mos
 • Bastri Emini 
  • €100 
  • 40 mos
 • Besart Avdyli 
  • €17 
  • 40 mos
 • Liridon Latifi 
  • €150 
  • 40 mos
See all

Organizer

Berat Buzhala 
Organizer
Gründberg, O, Austria
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more