Support Safet overcome gas explosion injuries

On December 29th  2020, my cousin Safet was involved in a gas explosion accident in Prishtina, Kosovo where 15 people were injured- 7 of which had serious injuries.  Safet suffered serious burn injuries to the face and hands which the doctors diagnosed as 2nd and 3rd degree  burns. He has limited mobility and use of his hands and extensive treatment will be required going forward for several months.  He has been hospitalized since the accident and is expected to stay until he has recovered.

Currently, he is being heavily sedated to help manage the pain and is receiving regular dressing changes in a sterile environment to avoid infection.  Future treatments will include surgery, psychological therapy, and physiotherapy to begin regaining strength and gain full motion of his hands. 

Since the accident he has trouble sleeping due to the trauma caused from the event and he will require psychological therapy. As you can imagine this has been an extremally traumatic and emotional time for Safet and his family, and we are hoping this support will lighten his journey to recovery.

Those that know Safet Mulliqi are aware that he is one of the most charismatic people you can ever meet. He is always trying to make everyone laugh and helping us make every moment enjoyable. If you are having a bad day or are sad, he is the person that will be there to comfort you. He is always willing to lend a hand to those in need while never asking anything in return.

His exact needs have not been entirely determined yet.   However, Safet will have a long journey to full recovery and the funds will assist with his immediate needs. Please help us raise funds to assist Safet with his treatments and recovery.  

Thank you for keeping Safet in your thoughts and contributing to his recovery from this horrible incident.  

As mentioned above,  I am raising funds on behalf of Safet Mulliqi  who is my 1st cousin. 100% of the funds collected will be sent to Safet. Withdrawal of these funds will first go to my personal account, and thereafter I will send a wire transfer directly to Safet's personal account. 
53853996_1610482099279464_r.jpeg

Më 29 dhjetor 2020, Safet Mulliqi është përfshirë në një aksident me shpërthim gazi ku 15 persona u lënduan dhe 7 prej të cilëve kishin lëndime të rënda. 
Safeti pësoi dëmtime serioze të djegies në fytyrë dhe duar të cilat mjekët i diagnostikuan si djegie të shkallës 2 dhe 3. Ai ka lëvizje të kufizuar të duarve dhe kërkohen trajtime te shumta të cilat parashihen se do të vazhdojnë për disa muaj. Ai është shtruar në spital që nga aksidenti dhe pritet të qëndrojë aty derisa të shërohet.

Safeti  është tu marr terapi të rëndë për ndihmë të menaxhimit të dhimbjeve dhe rregullisht duhet ti ndërrohen fashat në mënyrë sterile për të kontolluar rrezikun e infeksionit. Trajtimet e ardhshme do të përfshijnë operacion kirurgjik, terapi psikologjike dhe fizioterapi për të filluar rifitimin e forcës dhe për të fituar lëvizjen e plotë të duarve të tij.

Që nga aksidenti Safeti ka probleme me gjumin për shkak të traumës së shkaktuar nga ngjarja dhe atij do ti duhet terapi psikologjike. Siç mund ta imagjinoni, kjo ka qenë një kohë jashtëzakonisht traumatike dhe emocionale për Safetin dhe familjen e tij, dhe ne shpresojmë që kjo mbështetje të lehtësojë udhëtimin e tij drejt shërimit.

Safeti është një nga njerëzit më karizmatikë që mund të takoni ndonjëherë. Ai gjithmonë përpiqet t’i bëjë të qeshin të gjithë dhe t’ju bëjë të këndshëm çdo moment.  

Nevojat e tij të sakta nuk janë përcaktuar ende plotësisht. Sidoqoftë, Safeti do të ketë një udhëtim të gjatë për shërim të plotë dhe fondet do ti ndihmojnë në nevojat e tij të menjëhershme.

Ju lutemi të na ndihmoni të mbledhim fonde për të ndihmuar Safetin në trajtimet dhe shërimin e tij.

Faleminderit për mbështetjet e tuaja dhe për kontributin në rikuperimin e tij nga ky incident i tmerrshëm.

Donations

 See top
 • Elisa Bellcishta 
  • $100 
  • 4 hrs
 • Chau Moody 
  • $50 
  • 6 hrs
 • Anonymous 
  • $50 
  • 1 d
 • Anonymous 
  • $50 
  • 2 d
 • Agrona Selimaj 
  • $50 
  • 3 d
See all

Organizer

Qendresa Vuniqi 
Organizer
Arlington, VA
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more