STOP ORBÁN! TE VAGY A MÉRLEG NYELVE

+++UPDATE: Amazing! Thanks to You, in less than 2 weeks we managed to double our originally planned budget and now we can buy £2000 worth of ads on Facebook & Instagram. We would like to include You too in our plans because we are facing a rather intense period. Due to the high demand, we decided to keep the crowdfunding open until the last day of the registration the 31st March. The day before and on the day of the vote in April we will run another campaign to motivate people to get to the polls and it will be especially important if the weather does not cooperate…It is because of you that we can now reach tens of thousands of Hungarian voters worldwide in addition to the UK as well. The ads are continuously running in Germany too and on the weekend you could also come across our video in Austria, Holland, Finland and some parts of the USA. We are very grateful for your trust and support!
+++
Our grassroots organisation is looking to raise money as soon as possible to mobilise voters.
Unfortunately the Hungarian government made it extremely complicated to VOTE for those hundreds of thousands who moved abroad.
***
Orban’s ambition to build an “illiberal democracy” based on a mafia state resulted in especially young people leaving their home country to make a better future for themselves. But these young people are exactly, who the country needs the most.
***
There are at least 200,000 Hungarians in the UK alone and only a few thousand of them have registered so far. If we manage to get enough people to the polls it could be decisive.
***
Therefore, we are launching a paid social media campaign to mobilise these voters ahead of the 8th April general elections to help them register and vote. Our campaign of “Te vagy a mérleg  nyelve” or “You are the straw that can break the camel’s back” wants to send a positive message to the electorate abroad that they have the power to make a positive difference.
***
Depending on the amount of money raised, we will roll out the ads in a number of countries but we will definitely start in the UK.

Please support us to make a better future because we are all affected. Thank you!

https://www.facebook.com/merlegnyelve/


=====HUNGARIAN VERSION======
UPDATE: 
+++ Eszméletlen! Hála Neked, tegnap, kevesebb mint két hét alatt megdupláztuk az eredeti összeget, így most 2000 fontért vásárolhatunk reklámhelyet a Facebookon/Instagramon! Szeretnénk beavatni Téged is egy kicsit a terveinkbe, mert elég intenzív időszak következik. A nagy érdeklődésre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy a crowdfunding akciónk március 31-ig fog futni, amíg regisztrálni lehet a külhoni szavazóknak. A választás előtti napon, illetve április 8-án a választás napján is motiválni fogjuk az embereket Facebookon és Instagramon, hogy menjenek el szavazni, nehogy otthon maradjanak, ez különösen fontos ha pl. az időjárás nem kooperál majd … Csakis miattad tudunk most világszerte több tízezer magyar szavazót elérni az Egyesült Királyságban és a szigetországon kívül is. A reklám még párhuzamosan megy Németországban és a hétvégén Ausztriában, Hollandiában, Finnországban és az USA egyes államaiban is láthattátok a videónkat. Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük a bizlamat! +++

Mi egy, a demokráciát támogató önkéntes csapat vagyunk és azon dolgozunk, hogy mihamarabb elindítsuk a külhoni magyaroknak szóló online kampányunkat a Facebookon és Instagramon, hogy szavazásra buzdítsuk őket. Sajnos Magyarország kormánya igencsak megnehezítette, hogy a kivándorolt magyarok százezrei könnyen leadhassák a voksukat.
***
Orbán ambíciója, hogy a maffia és az állam összefonódására épülő “illiberális demokráciát” építsen, rengeteg fiatalt taszított el az országból, akik inkább egy másik jövőben szeretnének élni. De pont ezek a fiatalok azok, akikre az országnak óriasi szüksége lenne.
***
Az Egyesült Királyságban legalább 200,000 magyar állampolgár él és eddig csak pár ezren regisztráltak. Ha sikerülne elég embert elvinni a szavazófülkébe, abba Orbán pártja megroppanhatna.
***
Ezért egy fizetett kampányt indítunk a közösségi médiákon, hogy mozgósítsuk a kint élő választókat. A “Te vagy a mérleg nyelve” kampányunkban szeretnénk pozitív üzenetet küldeni azoknak, akik kivándoroltak, hogy felhívjuk a figyelmüket arra, hogy olyan erő van a kezükben, amivel az ország sorsát pozitív irányba tudják befolyásolni.
***
A befolyó pénztől függ, hogy hány országban tudjuk a reklámokat terjeszteni, de az biztos, hogy az Egyesült Királyságban kezdünk.

Kérlek, támogass minket egy szebb jövő érdekében, mert mi mindannyian érintettek vagyunk. Köszönjük!

https://www.facebook.com/merlegnyelve/

 • Anonymous 
  • £5 
  • 42 mos
 • Adrienne Haspel 
  • £50 
  • 42 mos
 • Anonymous 
  • £20 
  • 42 mos
 • Anonymous 
  • £9 
  • 42 mos
 • Flora Hevesi 
  • £20 
  • 42 mos
See all

Organizer

Stop Orban Team 
Organizer
Hendon, ENG
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more