Stichting Droomhuis HW keuken en inrichting

Wij dromen van een huis voor tenminste negen jonge mensen met een verstandelijke beperking. Een huis waar zij zich veilig en thuis voelen en het gezellig hebben met elkaar. De mensen die hen begeleiden, werken bij hen thuis. Een praatje, een kopje thee, dat is belangrijk.


Het huis is bestemd voor jonge mensen met een verstandelijke beperking en eventueel een lichte lichamelijke beperking. Het is fijn als de jongeren ongeveer dezelfde leeftijd hebben en raakvlakken hebben met elkaar. De verbondenheid die ze met elkaar hebben, kunnen ze voortzetten in het gezamenlijke wooninitiatief.

Onze droom

We willen graag in 2025 een mooi huis gerealiseerd hebben in de Hoeksche Waard. Een huis waar de jongeren met elkaar kunnen opgroeien in een levensloopbestendig pand. We dromen van een plekje aan de rand van een dorp met verschillende voorzieningen.

Zo kunnen ze makkelijk boodschappen doen, naar de sportschool, zwembad of een andere activiteit gaan. Het is fijn, wanneer er ruimte is om het huis, om buiten te kunnen zitten, te eten of gezellig samen te zijn.

In dit droomhuis willen we dat onze kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, samen kunnen zijn, maar ook een plek voor zichzelf hebben. Op het moment dat er een kamer of appartement vrijkomt in het huis kunnen anderen, die voor dit plekje in aanmerking willen komen, dit bij ons kenbaar maken.

We zijn sinds 2017 bezig met onze droom en hopen na verloop van tijd steeds meer de zorg voor onze kinderen los te kunnen laten en over te dragen. Wij laten ze meer los, maar er komt een warm thuis voor terug.

Met deze crowd funding actie willen we geld ophalen voor het realiseren van een gezamenlijke keuken, waar ze met elkaar kunnen koken, eten en samenzijn. 

Helpt u mee aan het realiseren van onze droom? Heel erg bedankt alvast voor uw bijdrage.

Organizer

Sandra Smaal
Organizer
Oud-Beijerland

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.