Stapel van Stenen - Belazeriet analyses

WIL JIJ HELPEN JUISTE INFO TE VERSPREIDEN OVER MINERALEN EN EDELSTENEN? DONEER DAN!

Regelmatig laat ik een aantal mineralen/edelstenen analyseren en de resultaten hiervan deel ik via Facebook en Instagram. De resultaten worden erg gewaardeerd en er werd opgemerkt dat deze analyses geld kosten. Diverse mensen hebben mij daarom aangemoedigd een donatie optie te maken. Bij deze.

Helaas worden er in toenemende mate mineralen en edelstenen verkocht van over de hele wereld met de meest tropische fantasie namen, vergezeld van veel onjuiste informatie. Daarnaast is er veel bewerkt of volledig man-made materiaal op de markt dat verkocht wordt als natuurlijk. Soms is dat onbedoeld en is de onjuiste informatie overgenomen van bijv. een groothandel. Soms worden er ook doelbewust andere namen gebruikt of een andere beschrijving gegeven om materiaal beter of voor meer geld te kunnen verkopen. Belazeriet noem ik dat!

Via de kanalen van Stapel van Stenen verspreid ik op een begrijpelijke manier wetenschappelijke informatie over mineralen en edelstenen. Bijvoorbeeld door middel van (online) cursussen, lezingen, workshops en live-sessies. Daarnaast maak ik educatieve video's voor mijn YouTube kanaal. Hiervoor doe ik veel research online, onderzoek ik zelf stenen en laat ik soms stenen analyseren in een laboratorium. Deze informatie verspreid ik dan openbaar voor iedereen via mijn social media kanalen en mijn website.

Waardeer jij de resultaten van mijn onderzoeken en de informatie die ik verspreid? Doneer dan een kleine bijdrage zodat ik in de toekomst de resultaten van dit soort analyses openbaar kan blijven delen. Uiteraard zullen de resultaten ook voor mijn boek over "Belazeriet" gebruikt worden.

Dank je, jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Groet, Rolf Egberink - Stapel van Stenen

Zie voor eerder gedeelde informatie over onderzochte mineralen/edelstenen: website, 
Facebook  en Instagram.

Organizer

Rolf Egberink
Organizer
Enschede, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.