Albania Earthquake Relief

Një tërmet i fortë 6.3 ka goditur Shqipërinë rreth orës 3:54 të ditës 26.11.2019. Fatkeqësisht shumë persona kanë humbur jetën dhe një numër shumë i madh banesash e pallatesh janë shkatërruar. Fundjavë Ndryshe nis fushatën për të ardhur në ndihmë të shqiptarëve tonë në nevojë. Zoti na ruajtë!

This fund is to provide food, water, and shelter to Albanian suffering as a result of the catastrophic earthquake in the morning of Nov 26, 2019, the biggest in 70 years. These funds will be used towards re-building schools and provide help to families in need of immediate support. There are already 5 people confirmed dead and more than 200 injured - your help is needed!

Donations

 • John Li 
  • $18 
  • 8 mos
 • Shega Bekteshi 
  • $50 
  • 8 mos
 • Hatixhe Ibrahimi 
  • $25 
  • 8 mos
 • Aferdita Halili  
  • $100 
  • 8 mos
 • Agron Hasko 
  • $100 
  • 8 mos
See all

Organizer

Niko Papa 
Organizer
Norridge, Illinois
FN Foundation 
Registered nonprofit
Donations are 100% tax deductible.
Learn more
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more