Wij lopen hard van stapel voor Ghanese studenten!

Alle jongeren, waar ook ter wereld, verdienen de kans om een opleiding te volgen en hun talenten te ontwikkelen. Zij verdienen het om te kunnen bouwen aan hun eigen toekomst. Fundamentalent zet zich in zodat jongeren in de Ghanese Upper East regio die kans krijgen! Daarom lopen we op 10 maart  hard van stapel tijdens de City-Pier-City loop in Den Haag! Olivier & Maud lopen de 10 km. Roger, Martijn en Reyn lopen de halve marathon.

Vanuit Fundamentalent ondersteunen we momenteel de Ghanese student Pius tijdens zijn studie. Ook ondersteunen we hem in zijn levensonderhoud. Zijn studie duurt vier jaar, wat hem ongeveer €100 per maand kost.

Dit willen we ook voor andere Ghanese studenten mogelijk maken, daarom bekijken we nu al of er per september ook een nieuwe student kan beginnen!  Daarbij hanteren we de voorwaarde dat een student excellent moet presteren op de middelbare school, maar hij zij (met zijn/haar sociale netwerk) toch niet de financiële mogelijkheid heeft om aan een vervolgopleiding te beginnen.

Zie voor meer informatie over Pius en onze doelstellingen: www.fundamentalent.com

Fundraising team: Runners 4 Fundamentalent! (4)

Roger van Loon 
Organizer
Raised €249 from 9 donations
Amsterdam
Maud Kooistra 
Team member
Raised €100 from 5 donations
Martijn Bos 
Team member
Olivier Willemse 
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.