Main fundraiser photo

Samen tegen Corona

Donation protected

Zoals iedereen weet word de wereld nu geteisterd door het Corona virus (COVID-19). wij als familie die zijn getroffen door het virus weten als geen ander hoe moeilijk het is. Maar we konden wel aan onze levensbehoeften en middelen komen. Er zijn mensen die niet voldoende inkomen hebben om in dezetijden door te komen. Of zelfs weinig tot geen voedsel hebben laat staan middelen om besmetting te voorkomen.

Iedereen was er voor ons in deze moeilijke tijden en nu is het aan ons om de rest ook te gaan helpen! We zijn allemaal mens uiteindelijk of je nou wit, blauw of paars bent! in tijden van nood moeten we onze meningverschillen en idealen aan de kant zetten

We willen voedselpakketen, handschoenen, mondkapjes etc aan iedereen kunnen geven die het niet hebben. Alles waarmee we mensen kunnen helpen om zo niet ten onder te gaan omdat ze niet zelf kunnen veroorloven.  En denk ook vooral aan mensen in arme landen die het zoiezo niet breed hebben.. ik kom zelf uit Afghanistan en wat ik hoor vandaar is gewoon verschrikkelijk.. vandaar dit message!

We can do this together mensen! 

Blijf vooral thuis en ga niet mensen bezoeken die vatbaar zijn zoals je opa en oma.. hoe moeilijk het ook is.

Veel liefde voor iedereen die een kleine donatie maakt en hoop dat God je nog meer zal geven in het leven! 

Groetjes, 
Babor en Sehraz Mohmand

Donate

Donations 

 • Anonymous
  • €100 
  • 4 yrs
Donate

Organizer

Babor Mohmand
Organizer
Breda, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee