Hätä

Hei Mimmit. 

Meillä on ihan kamala tilanne nyt, enkä usko että tätä edes kirjoitan ja se siis tarkoittaa että olemme käyneet kaikki muut vaihtoehdot läpi ilman tuloksia. 

Tää kaikki alkoi mun raskausaikana kun en pystynytkään tekemään töitä niin paljon kun oltiin laskettu. Se lisäksi miehen tulot on vähän tippuneet viime vuoden aikana. Syksyllä muutettiin halvempaan asuntoon mutta koko loppuvuosi ollaan vielä yritetty ottaa kiinni ja päästä jaloillemme. 

Helmikuun puolessa välissä helpottaa, veronpalautukset, mun opintolaina ja miehen 401k laina kun saadaan maksettua niin voidaan sieltä nostaa uusi laina. Luultiin että sinne asti pystyttäis pärjäämään, mutta toisin kävi. Joulukuussa oltiin niin pahasti myöhässä auto lainoissa että mun auto reposessed. (Huonoilla luottotiedoissa liian korkeakorkoinen laina) ja vuokranantaja ei enää odota. Nyt on vajaa viikko aikaa maksaa.  Mun autosta voidaan luopua mutta katto pitää saada pitää lasten päällä. 

Ollaan haettu lainaa joka paikasta, ei saada. Perheet ei voi auttaa. Oltiin laskettu että mies ottaa töistä lainan. Ollaan ennenkin otettu. No loppuviikosta selvis että hänen työpaikka on lopettanut lainojen antamisen. 

En ikinä haluis mimmeiltä lainaa kysyä mutta viikonloppuna uhkaa häätö joten kaikki vaihtoehdot mun on nyt käytävä läpi. Katto lasten pään päällä on tärkeämpi kuin mun ylpeys.

Me mielellään siis maksettaisiin takaisin jos joku isompaa summaa haluaa lainata. Mimmeihin suositeltiin tätä pohjaa joten siksi gofundme kautta. 

Ps. Toivon että kommentit siitä miksi lapsia tehtiin tänään tilanteeseen jätetään tästä pois.
Donate

Donations 

 • Anonymous
  • $30 
  • 6 yrs
Donate

Organizer

Marja Williams
Organizer
Lansdale, PA

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.