Main fundraiser photo

Orakeldeck Next Step

Donation protected
Hi, ik ben Dorothea van Met Doortje ,
 
Leuk dat je hier bent! Op dit moment werk ik aan het ontwerpen van mijn eigen Orakelkaartendeck Next Step.
 
Hoe maak ik dit deck?
Allereerst heb ik de titels van iedere kaart opgeschreven. Gewoon puur op gevoel. Daarna ben ik aan de slag gegaan met foto's van Unsplash . Ik zoek naar foto's die ik met de titel van de kaart associeer. Ik gebruik hierbij mijn kennis als heks; mijn kennis van de natuur. Dat kan symbolisch zijn maar ook qua energie; de energie die de natuur in ons heeft of aan ons geeft. Ik bewerk de foto's in Gimp .
 
Waar is dit deck voor bedoelt?
Soms weet je niet wat je volgende stap zou kunnen zijn. Je zit vast in je eigen gedachten, in oude patronen en belemmerende overtuigingen. Dit deck is dan een hulpmiddel. Een kaart geeft je richting, een inzicht of een thema; het is geen oplossing. Immers heb je altijd nog je vrije wil!
 
Wat krijg ik als ik een bijdrage lever?
Natuurlijk krijg je het deck opgestuurd; gesigneerd door mij. Ook maak ik een persoonlijk beeld voor jou. Jouw unieke stap verder, die je digitaal ontvangt. Om dit te kunnen realiseren vraag ik een minimale bijdrage van 22 euro.
 
Hoe komt het deck eruit te zien?
Het deck van 44 kaarten wordt in een stevig kartonnen doosje met deksel. Ook zal er een boekje van ongeveer 50 pagina's bijzitten. De kaarten zijn 12 x 8 cm.
 
Wanneer kan ik het deck verwachten?
Iedere keer als ik een deadline stel, komt er wat tussen helaas. Ik ben nu zover dat het deck en de teksten af zijn. Op dit moment onderzoek ik hoe ik de kaarten ga laten drukken. Ik hou je op de hoogte!

Heb je wat voorbeelden van beelden?
Hieronder zie je (gedeeltes) van de kaarten You, Goodbye, Change en Built. De werktitels zijn in het Engels maar deze zullen, zeker in eerste oplage in het Nederlands zijn. 

 
Wat jouw steun voor mij betekent
Een eigen deck produceren is een langgekoesterde droom. Juist omdat het deck gaat over een volgende stap nemen, vind ik het mooi symbolisch om anderen hulp te vragen zodat ik een stap kan zetten. Zo ontstaat er een mooie vicieuze cirkel. We creëren het deck zo samen!
 
 
 
 

Organizer

Dorothea Stoeten
Organizer
Castricum

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.