Een ontspanmoment voor zorgmedewerkers

Ik ben Menno Brouwer, trotse starter van Vital Forest en wil ik middels mooie ontspanmomenten graag een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van medewerkers die werkzaam zijn in de zorgbranche.

Hoge behoefte aan ontspanning in de zorg
Werk gerelateerde gezondheidsproblemen vormen een groot maatschappelijk probleem voor de samenleving. Daar waar dagelijks veel van medewerkers wordt gevraagd, wordt er nog te weinig gedacht aan momenten van ontspanning. Die momenten heeft ieder mens nodig om goed te kunnen functioneren. Daarnaast voelen ontspannen en uitgeruste mensen zich beter met minder zorgen of stress. Daarbij financier ik de mobiele ontspanruimte en kan ik met het gedoneerde geld kosteloos de ontspanmomenten aanbieden.

Waarom deze actie?
Ik merkte dat de organisaties echt moeten kiezen tussen het welzijn van medewerkers en de basis zorg door te kunnen laten gaan en dat bij veel organisaties zelfs een klein cadeautje voor de medewerkers er niet in zit. Daarom kwam ik op het idee dat de samenleving misschien dit cadeau zou willen financieren en de medewerkers alsnog een ontspanmoment / moment van waardering kunnen krijgen.

Het plan
Vanaf eind juni wil ik met de mobiele ontspanruimte, afhankelijk van de donaties wil ik langs zoveel mogelijk zorgorganisaties gaan om de ontspanmomenten kosteloos aan te kunnen bieden. De mobiele ontspanruimte biedt de krachtige combinatie van massage, natuur, prettige ambiances en aromatherapie, waardoor een gebruiker de ultieme ontspanning ervaart en snel en effectief kan herstellen. Het is een echt uniek cadeau ter waardering en ondersteuning voor de zorg.

Door middel van deze actie kan ik de ontspanningsmomenten kosteloos aanbieden aan de organisaties die dit ontspanmoment willen geven aan hun trouwe medewerkers.

Met uw donatie geeft u dus een ontspanmoment aan zorgmedewerkers.

Afhankelijk van de grootte van de organisatie en locatie kan de mobiele ontspanruimte één of meerdere dagen aangeboden worden bij een zorgorganisatie. 

Als geïnteresseerde zorgorganisatie kunt u zich aanmelden en als u een zorgorganisatie wilt aanbevelen kan dit ook door een bericht te sturen naar Vital Forest.

Ik hoop dat u wilt helpen om zoveel mogelijk zorgmedewerkers een ontspanmomentje te bieden.

Zie hieronder de al gerealiseerde vaste ontspanruimtes, deze heb ik met middels mijn onderneming Vital Forest gerealiseerd

Organizer

Menno Brouwer
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.