Nieuwe rolstoelbus voor 8 gehandicapte kinderen!

https://www.vriendenvoormekaar.nl/vr4/ 

De jongeren van de Stichting Voor Mekaar zijn meervoudig gehandicapt en hebben een nieuwe rolstoelbus nodig. De huidige bus is oud en kan niet meer worden omgebouwd. Hierdoor kunnen de nieuwe rolstoelen er niet veilig in worden vastgezet. Bovendien is er geen plateaulift wat in- en uitstappen bemoeilijkt. Hoog tijd dus voor een nieuwe bus.

Helpt u mee om de jongeren van Voor Mekaar weer de weg op te krijgen?

Stichting Voor Mekaar biedt een huis waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking veilig kunnen wonen en van waaruit zij kunnen deelnemen in de samenleving. In het huis is plaats voor 8 cliënten en er is een logeerkamer voor logeeropvang. Daarnaast biedt VoorMekaar dagbesteding aan voor in totaal 11 cliënten, allen tussen 16 en 31 jaar.
Medewerkers bieden ondersteuning zodat de jongeren zich optimaal kunnen ontwikkelen én kunnen meedoen in de maatschappij. Hiervoor is veilig vervoer natuurlijk heel belangrijk. De huidige bus is niet meer geschikt omdat de nieuwe rolstoelen er niet meer veilig in kunnen worden vastgezet door het verouderde systeem. De bus is bijna 20 jaar oud en niet meer het opknappen waard. Bovendien ontbreekt een plateaulift die nodig is voor veilig in- en uitstappen. Hoog tijd dus voor een nieuwe bus!
Help Voor Mekaar de weg op!
  • #1 fundraising platform

    More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more