Help Houtense Jeugd Sparen voor Nieuw Skatepark!

Skatebaan, we zijn over de helft!

Wij skaten heel graag in Houten en het Skaten is in het afgelopen jaar enorm populair geworden in Houten.

Nu hebben we een paar mooie skateparken in Houten waar we fijn en chill kunnen skate maar we merken dat het hier eigenlijk al te druk aan het worden is. Je springt bijna op elkaars skatebord.  En eerlijk gezegd: de skatebanen zijn te oud en niet meer zo spannend.

Daarom zijn we onlangs met een grote groep jongeren naar de Gemeente Houten gestapt om te vragen of er een nieuw skatepark bij kan komen. Dat zou echt heel vet zijn! 

Samen met de Gemeente Houten zijn we dit idee aan het uitwerken maar we moeten van de gemeente ook echt zelf wat doen. Zelf ons idee uittekenen, een ontwerp maken en zelf geld verdienen of ophalen.  Als dat lukt dan kunnen we zeker weer 10 jaar vooruit!

We hebben een crowdfund-actie op gezet en de gemeente heeft geld uitgetrokken voor ons mooie initiatief. 

Er is 50 duizend euro nodig en we zitten nu al op ruim 30 duizend euro. Nog 20 duizend euro te gaan. We gaan die uitdaging aan maar hebben wel jullie hulp nodig. De gemeente Houten verdubbelt elke euro die we binnenhalen, dus we hebben nog 10 duizend euro nodig. 

 

Helpt u/jij mee? Wij zouden een bijdrage, maakt niet uit hoe klein of groot, echt heel erg waarderen.

U helpt ons namelijk met het realiseren van ons droompark en je kunt er zelf straks ook skaten (of uw kinderen) en ervan genieten! We zullen jullie op de hoogte houden van de vorderingen via deze pagina.

Organizer

Kylie Dam
Organizer
Houten

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.