Ndihme per funeralin e Kujtim Shyti

Kujtim Shyti, ishte i paralizuar prej 8 vitesh dhe me mobilitet shume te ulet. Ishte nen kujdesin e te shoqes per te gjithe kete periudhe, dhe te vajzave te tij. Humbi jeten ne menyre te menjehershme dhe tashme familjaret e tij, ne pamundesi ekonomike, po perpiqen te mbledhin sadopak fonde per te proceduar me tej me funeralin, te cilin, po ne pamundesi ekonomike, do ta kryejne ne SHBA, dhe nuk do mund ta transferojne ne Shqiperi. Lutemi te gjitheve te kontribuoni sadopak ne mbledhjen e fondeve per funeralin e te ndjerit.
 • Sulejman Murati 
  • $200 
  • 37 mos
 • Artur Dragoj 
  • $100 
  • 37 mos
 • Sybi Bylykbashi 
  • $100 
  • 37 mos
 • Artan Topalli 
  • $97 
  • 37 mos
 • Cimi Cekrezi 
  • $100 
  • 37 mos
See all

Organizer

Marjana Ozuni 
Organizer
Naples, FL
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more