Relief Funds for the Earthquake in Albania

(In Albanian followed by English)

Shqipëria dhe shqiptaret u gdhinë mëngjesin e 26 Nëntorit nga lëkundje të fuqishme tërmeti, me pasoja tepë të rënda njerëzore dhe materiale. Eshtë detyrë morale dhe patriotike e gjithë shqiptarëve të Diasporës të kontribojmë me sa mundemi në ndihmë të Atdheut dhe Kombit tonë të shtrenjtë. Kjo inisiativë është një inisiativë e qyetarëve shqiptarë me banim në Canada nën mbështetjen e Ambasadës Shqiptare në Canada dhe e organizatave shqiptare që veprojnë në Canada. 

Fondet e mbledhura do të derdhen në llogarinë bankare të hapur nga Qeveria Shqiptare për këtë rast urgjent. Detajet e llogarise bankare jane shpallur ne faqen zyrtare te Ambasades Shqiptare ne Kanada. 

Ju falënderojmë për kontributin dhe ndihmën tuaj.

Shqiptarët e Kanadasë dhe të Amerikës

***

Albania and Albanians woke up in the early morning of November 26th, in terror and shaken by the hard earthquake that hit Durres and that was felt around the country. The impact has been in people and materials. It is our moral obligation to help in whichever way possible Albanians impacted by this tragedy. The details of that account have been made public in the Embassy's Official Facebook page. 

Thank you for your contribution and help!

The Albanian Diaspora in Canada and America

Donations (0)

 • Lamnak Loper 
  • $12 
  • 5 hrs
 • Anonymous 
  • $45 
  • 21 hrs
 • l l 
  • $50 
  • 1 d
 • T S 
  • $100 
  • 1 d
 • Adela Cupi 
  • $143 
  • 1 d
See all

Organizer

Mimoza Prifti 
Organizer
Etobicoke, ON
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more