Nanouk's uitvaart

En dan begint het schrijven van een hartverscheurend verhaal...

Het meisje van 17 uit Doetinchem, in de bloei van haar leven, op een oneerlijke manier uit dit leven weggerukt. Dat meisje haar naam is Nanouk... Nanouk, die een vreselijke leegte achterlaat.

Als kleine meid verloor ze haar papa Richard door een ongeluk en nu begint zij zelf aan haar laatste reis, naar haar papa. Ze zijn weer samen (aldus mama Suus)

Nanouk, een prachtige meid met nog een heel leven voor zich waarvoor nu ineens een uitvaart geregeld moet worden. En dan blijkt ze niet verzekerd te zijn.
Door 1 verkeerd vinkje m.b.t. de kinderen. Het is al moeilijk genoeg om als moeder je kind te verliezen, maar dan ook nog eens het schuldgevoel erbij dat je het niet goed hebt gedaan... Dit willen wij niet voor Suus, vandaar onze actie om te helpen.

Wij gunnen Nanouk een prachtig afscheid. Een afscheid waarin ze begeleid word door al haar familie, vrienden en kennissen. Begeleid tijdens haar laatste reis op weg naar haar papa.

Het geld dat over zal zijn na de uitvaart van Nanouk zal als hart onder de riem gedoneerd worden aan de andere slachtoffers/overledenen.
Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Griet Baarda
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.