Nachtje, feest, glaasje, ontbijt in het Zoniënwoud

Wegens de Corona-crisis dienden wij al onze activiteiten te stoppen. Geen overnachtingen meer, geen brasserie op zondag, geen teambuildings of events bij ons op de Bed and Breakfast of op de Koninklijke Loge. Niemand weet nog hoe lang de crisis zal duren. Onze vaste B&B-gasten moeten we teleur stellen, een drankje of een ontbijt zit er ook al niet meer in.

Daarom doen we via deze weg een warme oproep om ons te steunen, zodanig wanneer dit alles afgelopen is met iedereen terug aan de slag kunnen en jullie rustig bij ons kunnen overnachten, vergaderen en feest vieren.

B&B Hippo-Droom ligt midden in het Zoniënwoud, op een boogscheut van Brussel en is gevestigd in een charmevolle gerestaureerde Belle Epoque villa (°1900). Onze B&B telt 3 ruime luxe-kamers, 5 junior suites, een privé tuin, binnenkoer, een zalig zonterras, vergaderruimte en een weide waar de paarden kunnen grazen. De inrichting is gezellig hedendaags modern en met een knipoog naar de natuur en regio. De Koninklijke Loge iets verderop is een prachtig stukje erfgoed op de voormalige renbaan van Groenendaal die nu omgetoverd is tot kleinschalig event- en meetinglocatie. Uniek, erfgoed, geschiedenis en groen.

Elke morgen staat er op de B&B een gevarieerd en gezond ontbijtbuffet klaar, waar lokale streekproducten een plaats verdienen.

Bij ons geniet je ook van een uitgebreid assortiment streekbieren op onze brasserie op zondag van maart tot oktober. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor je groepsreservaties, meetings, teambuildings of events.

Dit jaar gingen we ook ons nieuw kindje dopen nl. Vitalitybuilders, gericht op vitaliteit, mindfulness en gezondheid. Samen met een hoop vitaliteitsbouwers werken aan ons bewustzijn. Bij Sophie Vercammen, kan je momenteel al terecht voor een mindful walk of hartcoherentiesessies, zowel voor particulieren als bedrijven. Voor de bedrijven die het na deze crisis meer dan hard zullen nodig hebben, werken we momenteel aan evenwichtige pakketten op een reguliere basis en op maat van het bedrijf, zowel volgens aantal werknemers als budget. We staan open voor al jullie vragen.

Hoe kan je ons helpen?
Hieronder zie je enkele mogelijkheden ... elke steun of cadeaubon of voorschot op bedrijfsevent heeft een specifiek bedrag. Door dit bedrag te doneren, weten wij perfect welke bon of voorschotfactuur we je moeten toesturen. Stuur na donatie gerust ook je e-mailadres door naar davy@hippo-droom.be. Vragen omtrent je toekomstig event, ontbijtje, overnachting enz. best via mail. Lukt dit niet, bel gerust naar Davy op 0477/52.46.58.

Vrije donatie - 10 euro

Cadeaubon brasserie - keuze uit 30 bieren - 15 euro
Cadeaubon voor ontbijt voor 2 personen - 38 euro
Cadeaubon voor sprankelend ontbijt voor 2 personen - 50 euro

Cadeaubon sessie1 hartcoherentie met Sophie leren ademen  - 75 euro
Cadeaubon Mindful Walk 5 sessies - 95 euro

Overnachting met ontbijt voor 2 personen standaard deluxe - 135 euro
Overnachting met ontbijt voor 2 personen junior suite - 150 euro

Cadeaubon voor uw kleinschalig feest of event - 300 euro
Cadeaubon voor uw grootschalig feest of event - 500 euro
Cadeaubon voor uw event op de Koninklijke Loge - 750 euro
De cadeaubonnen voor de events en feesten worden dan natuurlijk verrekend met het eindbedrag.

Door het bedrag dat jullie kiezen, weten we welke optie jullie gekozen hebben en sturen we jullie de cadeaubon of waardebon digitaal door!

We danken iedereen nu al uit het diepst van ons hart voor alle steun. We zien jullie graag snel terug in goede gezondheid in het Zoniënwoud.

Het Hippo-Droom Team!

Onze fb-pagina van de B&B 
Onze fb-pagina van de Koninklijke Loge 
Nieuwe website van de Vitality Builders 


 
 
 

Organizer

Davy Verbeke
Organizer
Hoeilaart

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.