Main fundraiser photo

Mette som hundeinstruktør! Så hun kan hjælpe andre

Donation protected
Jeg har en drøm - en drøm om at hjælpe andre i min situation! 
Da jeg fik min første hund, var det ikke meningen, at jeg ville træne ham til at kunne særlig meget, men det ændrede sig. Det ændrede sig, fordi jeg fik øjnene op for, hvordan hundetræning kunne ændre min hverdag. Det kunne give mig livsglæde, selvstændighed og uafhængighed af andres hjælp. 

Da jeg fik min første hundehvalp, opdagede jeg også, at folk ikke så mig i min kørestol som det første - nej, de så den søde, lille hvalp, der kom vraltende ved siden af mig. Pludselig så jeg, at folk stoppede op og spurgte ind til den lille pelstot, i stedet for at tysse på deres måbende børn og haste videre. Hvalpen blev et samtaleemne, der brød med barrierer og tabuer.

Jeg følte en enorm glæde, et ansvar og en stor passion for min nye ven og hans trivsel. Derfor begyndte jeg at gå til hundetræning og lige så stille fandt jeg ud af, at det fangede min interesse. Der var ingen grænser for, hvad jeg kunne lære ham - at åbne og lukke døre, at tage mine sko af, at hente ting til mig, at bære noget for mig og MEGET mere. En helt ny verden åbnede sig, og jeg behøvede ikke længere at spørge andre om hjælp til alt. Desuden trænede jeg min hund til at tilkalde hjælp, hvis jeg får vejrtrækningsproblemer. Det giver mig meget større frihed, og jeg behøver nu ikke at blive overvåget konstant. Samtidig gør livet med hund, at jeg har fået en stor omgangskreds med mennesker med samme passion, som jeg har - Hundetræning!

Nu er jeg i den heldige situation, at jeg oplever henvendelser fra flere og flere mennesker med handicaps. De ønsker mine råd og vejledninger til at få skabt samme uafhængighed, som jeg føler. De har måske en hund, som de gerne vil træne, som jeg har gjort det, eller også er de i overvejelser om at få en hund, men ved ikke om de kan klare det, da de jo ikke kan gå ture og træne den på "normal vis". Og hvad er mon de vigtigste overvejelser og fokuspunkter, når man anskaffer en hund, men ikke kan træne den ligesom andre pga. et handicap

Jeg brænder for at viderebringe mine mange erfaringer til disse folk! Men jeg har brug for en faglig uddannelse for at kunne være tryg i at hjælpe. Canis er en stor Hundetræningsorganisation, som har dygtige instruktører bag sig! Jeg ønsker at tage deres Klikkerinstruktør-Uddannelse, og det er her, jeg ønsker din hjælp! 

Vil du hjælpe mig med at hjælpe andre? Så støt meget gerne min indsamling!

Donations 

 • Lise Møller
  • kr150 
  • 3 yrs

Organizer

Mette Jensen
Organizer
Horsens

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee