Met De Borsten Bloot

Wat siliconen kunnen aanrichten:

Sinds een kleine 4 jaar ben ik, Meike Meinhardt 43 zzp'er en moeder van 2  kinderen, op en af ziek.
Sinds Januari dit jaar zelfs zo ziek dat ik niet meer kan werken, terwijl ik net begonnen was aan een hele rebranding van mijn praktijk, waar ik mensen leer te luisteren naar hun hart.

3,5 jaar geleden werd er bij mij Lyme geconstateerd, een sowieso slopende ziekte die het immuunsysteem lam legt en waar de vermoeidheid en gewrichtsklachten mijn grootste tegenstanders bleken, naast nog vele andere vervelende kwalen.

Na gesprek bij de internist afgelopen maand is gebleken dat de klachten die ik altijd aan de Lyme weet, gelijk staan aan de klachten die siliconen implantaten kunnen geven: van nacht zweten tot pijn in borstbeen, kortademigheid tot moeilijk kunnen bewegen v.w. de pijnen in het gehele lichaam. Een moeizaam korte termijngeheugen tot slecht uit mijn woorden komen. En dit is maar een kleine greep uit mijn dossier.

Ineens vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Daar ik een half jaar voor alle ellende begon, ik mijn borsten had laten vullen met siliconen implantaten. Na meerdere onderzoeken in het ziekenhuis is nu de conclusie dat as 31 Maart de implantaten operatief verwijdert zullen worden.

Mijn hulpvraag is om mij financieel te steunen om deze periode zonder extra zorgen door te komen en de operatie te kunnen bekostigen. Daar ik al 2 maanden geen inkomsten heb en ik daar als klein ondernemer me niet voor heb kunnen verzekeren. Weet, ieder beetje helpt mij een stukje vooruit. Daarvoor mijn dank!

Mijn wens is om over een paar maanden weer fit en gezond mee te kunnen bouwen aan een mooiere wereld.
Met heel Meinhardt : Meike.


Donations (170)

 • Noor Koster
  • €25 
  • 4 yrs

Organizer

Meike Meinhardt
Organizer
Haarlem, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.