Main fundraiser photo

Maak het boek van Leonie mede mogelijk

Donation protected
Mijn naam is Leonie Walta, ik ben freelance schrijver met een achtergrond in de civiele techniek en gepromoveerd op het gebied van verkeer en vervoer. Het afgelopen jaar heb ik intensief gewerkt aan een bundel met korte persoonlijke verhalen en gedachten over de wereld van verkeer en infrastructuur. Via deze crowdfundingactie kun je mij helpen om deze bundel uit te geven, professioneel vormgegeven en met fraai beeldmateriaal.
 
De verhalen in de bundel Verkeersverhalen en stationsgedachten zijn ontstaan uit ervaringen en waarnemingen onderweg en brengen kleurrijke details voor het voetlicht. Zo vertel ik bijvoorbeeld over de dynamiek van nachtelijk werk aan het spoor, waar ik als stagiair met mijn neus bovenop heb gestaan, over de wortels van het prachtige Griekse woord voor bus, leoforío, en over de lading geschiedenis die een negentiende-eeuws stoomschip met zich meevoert.
Ik heb voor deze verhalen de tijd genomen om te doorgronden wat ik nu werkelijk zie, hoor en voel, ondersteund door mijn ervaring als civiel ingenieur en verkeerskundige. Met deze verhalen breng ik je graag meer in contact met een stukje van de wereld om je heen, omdat ik vind dat je die wereld als meer de moeite waard ervaart als je weet wat erachter schuilgaat.
 
Dit project is volledig mijn eigen initiatief, en ik wil het boek bewust uitgeven in eigen beheer. Ik werk hiervoor samen met een professionele vormgever. Het boek wordt gedrukt in een handzaam formaat zodat je het prima in je tas kunt stoppen en onderweg in de trein kunt lezen.
 
De planning is dat het boek dit najaar verschijnt. Om dat mogelijk te maken is nog wel een investering nodig. Ik zou het daarom geweldig vinden als je dit project met een donatie zou willen steunen. Als je 30 euro of meer doneert stuur ik je daarvoor als tegenprestatie graag het boek als het klaar is. Ik vraag je daarvoor dan in een persoonlijk bericht om je adresgegevens. Mocht je desondanks niets van mij hebben gehoord, neem dan even contact met mij op (zie hieronder bij 'contact'). Dat kan uiteraard ook als je nog vragen of suggesties hebt over deze actie.
 
Alvast enorm bedankt voor je steun aan dit project!
 
 
 
 
 
 
 

Organizer

Leonie Walta
Organizer
Schothorst, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee